Τελικά η Χρυσή Αυγή το έκανε και πάλι το θαύμα της

Θα μου πείτε ποιο είναι αυτό... Η Χρυσή Αυγή λοιπόν -έστω και έμμεσα- κατάφερε να αναγκάσει την κυβέρνηση να πάρει επιτέλους την ...

Θα μου πείτε ποιο είναι αυτό...

Η Χρυσή Αυγή λοιπόν -έστω και έμμεσα- κατάφερε να αναγκάσει την κυβέρνηση να πάρει επιτέλους την απόφαση να μην προστατεύουν πια οι αστυνομικοί τους βουλευτές, ευρωβουλευτές και περιφερειάρχες!

Ναι καλά ακούσατε. Αυτό το πολύ απλό πράγμα για το οποίο φωνάζουμε καθημερινά καθημερινά, κατάφερε να το πετύχει η Χρυσή Αυγή με τα καμώματα της μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Εκεί που κανένας δεν τα είχε καταφέρει, αυτοί με συνοπτικές διαδικασίες "κίνησαν" -έστω και άθελα τους- τα νήματα και η δουλειά επιτέλους έγινε!

Έτσι λοιπόν από σήμερα αποδεσμέυονται οι αστυνομικοί που προστάτευαν βουλευτές, ευρωβουλευτές και περιφερειάρχες σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα το οποίο υπογράφηκε πρόσφατα από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item