Αν γίνουν απολύσεις, την επόμενη μέρα μπαίνει λουκέτο στους δήμους

Αυτή είναι η κουβέντα των εργαζομένων στους δήμους και των δημάρχων οι οποίοι συμμετέχουν αυτή τη στιγμή σε πορεία μαζί με συνταξιούχους...

Αυτή είναι η κουβέντα των εργαζομένων στους δήμους και των δημάρχων οι οποίοι συμμετέχουν αυτή τη στιγμή σε πορεία μαζί με συνταξιούχους του ΗΣΑΠ και εκπαιδευτικούς.

Λίγο μετά τις 10.30 εργαζόμενοι στους δήμους έκλεισαν την πλατεία Καραϊσκάκη και λίγο πριν τις 11 ξεκίνησε η πορεία. Στη συνέχεια, έφτασαν στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου ενώθηκαν με τη συγκέντρωση της ΚΕΔΕ και εργαζομένων σε όλους τους δήμους της χώρας. 

Αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ έχει αυτή την ώρα συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη και θα ακολουθήσει το ραντεβού με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, σχετικά με τις περικοπές στα κονδύλια για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η ΠΟΕ ΟΤΑ είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω. Χαρακτηριστική η δήλωση του προέδρου της Ομοσπονδίας, Θέμη Μπαλασόπουλου, που ξεκαθάρισε ότι "εφόσον η τρόικα επιμείνει στην απόλυση 15.000 δημοσίων υπαλλήλων μπαίνει λουκέτο αμέσως μετά στους δήμους όλης της χώρας".

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια

Μια μέρα μετά τον αγιασμό στα σχολεία, δάσκαλοι και καθηγητές κατεβαίνουν στους... δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα που πρόκειται να λάβει η κυβέρνηση.

Στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι και έως τη λήξη του ωραρίου εργασίας, έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, προκειμένου «να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι του Λεκανοπεδίου Αττικής και του Νομού Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών».


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item