Υπουργός Υγείας Α. Λυκουρέντζος: "Ευχαριστώ τους φίλους εταίρους δανειστές"

Χαρείτε ηλίθιους που δυστυχώς κάποιοι ανέβασαν στην εξουσία και μας το παίζουν και κάποιοι... Επίσης ο πανέξυπνος αυτός κύριος, ε...

Χαρείτε ηλίθιους που δυστυχώς κάποιοι ανέβασαν στην εξουσία και μας το παίζουν και κάποιοι...

Επίσης ο πανέξυπνος αυτός κύριος, είχε υπογραμμίζει πως διαφωνεί με εκείνους που κατηγορούν τους Ευρωπαίους εταίρους ως υπεύθυνους για την κατάσταση της χώρας, καθώς γι'αυτή φταίμε εμείς και οι δυσχέρειες οφείλονται στις παθογένειες του παρελθόντος.

Δεν φταίνε δηλαδή οι τροικανοί που η Ελλάδα πεινάει, φταίμε εμείς καθώς όπως έλεγε και ο Πάγκαλος, "μαζί τα φάγαμε". Άσε μας ρε Λυκουρέντζε εσύ και τα αστεία σου...

Βέβαια μόλις ο εν λόγω κύριος άρχισε να ακούει τα "καντήλια" από χρήστες στο Twiiter, πιχείρησε να περάσει το μήνυμα να μην αποδίδεται σημασία στις φήμες και σε όσα γράφονται και λέγονται, επικαλούμενος προσωπικό του παράδειγμα για να τονίσει ότι στη δύσκολη αυτήν εποχή των συγκρούσεων «δεν μας χρειάζεται φθορά, ούτε υποβάθμιση της πολιτικής μας ηγεσίας».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item