Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μουσουλμάνων στην Ομόνοια

Είδατε που φτάσαμε; Μέχρι και οι μουσουλμάνοι, νόμιμοι και μη, αλωνίζουν πια ελεύθερα σε αυτή τη χώρα χωρίς κανέναν έλεγχο και μόνο ο ελλη...

Είδατε που φτάσαμε; Μέχρι και οι μουσουλμάνοι, νόμιμοι και μη, αλωνίζουν πια ελεύθερα σε αυτή τη χώρα χωρίς κανέναν έλεγχο και μόνο ο ελληνικός λαός δέχεται κριτική στις επιλογές του για πορείες οι οποίες έχουν πάντα μπροστά τους στρατιά από ΜΑΤ και σορό από καρκινογόνα δακρυγόνα!

Έτσι λοιπόν και οι μουσουλμάνοι της Αθήνας θα συναντηθούν στις 3 στην Ομόνοια ώστε να προχωρήσουν σε πορεία διαμαρτυρία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ και ίσως και της Γαλλίας για την αμερικανική ταινία που προσβάλει τον Μωάμεθ αλλά και τα σκίτσα που δημοσιεύθηκαν στο γαλλικό τύπο.

Για να δούμε εάν οι αστυνομικοί θα προχωρήσουν σε ρίψεις δακρυγόνων και σε προσαγωγές εάν τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο...Γιατί είμαστε γνωστοί για την ανοχή μας προς τις άλλες εθνικιστικές ομάδες!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item