Είχαμε τα μέτρα τώρα πρέπει να ανησυχούμε και για τους σεισμούς!

Καθημερινά παλεύαμε τους σάπιους πολιτικούς μας και την Μέρκελ, τώρα θα πρέπει να ανησυχούμε και για στοιχεία της φύσης και συγκεκριμέν...

Καθημερινά παλεύαμε τους σάπιους πολιτικούς μας και την Μέρκελ, τώρα θα πρέπει να ανησυχούμε και για στοιχεία της φύσης και συγκεκριμένα για τον "άτιμο" τον Ρίχτερ...

Έτσι λοιπόν σήμερα το πρωί εκτός από τα νέα μέτρα που ανακοινώνονται συνέχεια είχαμε και 2 σεισμούς μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 6:52 το πρωί με επίκεντρο 4χμ βόρεια του Κιάτου, η οποία είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου κ. Γεράσιμου Παπαδόπουλου, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ, ένα λεπτό νωρίτερα, σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 Ρίχτερ «χτύπησε» και την περιοχή του Ελληνικού Τόξου μεταξύ Κρήτης και Κάσου.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η Ελλάδα είναι χαμένη από χέρι...Ούτε η μητέρα-Φύση δεν μας θέλει!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item