Τι γίνετε ρε Αλέξη με τους Σύριους;Τόση αγάπη πια;

Το σκεφτόμουν καιρό, αλλά χθες από την χαρά μου αφού άκουσα πως ζήτησε ο Τσίπρας να φιλοξενήσει η Ελλάδα Σύριους πρόσφυγες, βγήκα και βρ...

Το σκεφτόμουν καιρό, αλλά χθες από την χαρά μου αφού άκουσα πως ζήτησε ο Τσίπρας να φιλοξενήσει η Ελλάδα Σύριους πρόσφυγες, βγήκα και βρήκα δύο Σύριους, τους έβαλα σπίτι μου, είδαμε ταινία, πίτσες κτλ.

Έπαιρνα και τον Αλέξη τηλέφωνο να δώσει μια χείρα βοηθείας αλλά μάλλον ήταν κουρασμένος από την συνομιλία του με τον Αβραμόπουλο και δεν το σήκωνε. Ελπίζω τουλάχιστον να το σηκώσει σήμερα...

Πλάκα μας κάνεις ρε Αλεξάκη;Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι και σε ποιους νομίζεις ότι απευθύνεσαι; Η Ελλάδα έχει ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο παράνομους μετανάστες (και λίγα λέω) και όχι μόνο δεν μπορεί να τους ελέγξει ότι και να κάνει αλλά εσύ θέλεις να φέρουμε μερικές ακόμα χιλιάδες.

Εάν τους αναλάβεις εσύ προσωπικά και το κόμμα σου τότε εγώ θα σε προσκυνήσω. Εάν όχι, που είναι το πιο πιθανό, τότε άσε τα σάπια και τους ανθρωπισμούς και κοίτα τι θα κάνεις όταν θα βγεις στις επόμενες εκλογές που πλησιάζουν.

Ναι το ξέρεις ότι εσύ θα βγεις γι'αυτό κανόνισε την πορεία σου γιατί οι δικαιολογίες τελειώνουν!

Άντε με τους τρελούς που έχουμε μπλέξει σε αυτή τη χώρα....

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item