Μην αναρωτιέστε μετά γιατί θα αδειάσουν οι τράπεζες από λεφτά

Το γράφαμε και παλαιότερα και συνεχίζουμε να το γράφουμε μέχρι και σήμερα. Όποιοι σπέρνουν άνεμους θα θερίσουν θύελλες.... Έρχονται ...

Το γράφαμε και παλαιότερα και συνεχίζουμε να το γράφουμε μέχρι και σήμερα. Όποιοι σπέρνουν άνεμους θα θερίσουν θύελλες....

Έρχονται νέες μειώσεις μισθών και αύξηση της ανεργίας

Δεν έφταναν οι δραματικές περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα τώρα αποκαλύπτεται ότι και τα φορολογικά μέτρα θα είναι δυσβάσταχτα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε την αύξηση της φορολόγησης στους τόκους των καταθέσεων  στο 15% από 10% που ισχύει σήμερα. Όσοι κράτησαν δηλαδή τις καταθέσεις τους στην Ελλάδα και δεν έφυγαν στο εξωτερικό τώρα θα δουν να μειώνονται οι τόκοι που θα παίρνουν. Μέτρο οριζόντιο καθώς αγγίζει κυρίως τα νοικοκυριά που έχουν ένα μικρό κομπόδεμα. Διότι οι έχοντες εκατομμύρια τα έβγαλαν στο εξωτερικό. Ας μην εκπλαγεί η κυβέρνηση αν δεν μείνει ούτε ευρώ στις τράπεζες.

Καταργείται το επιπλέον αφορολόγητο για μισθωτούς και συνταξιούχους που έχουν τέκνα. Φυσικά, εξισώνεται το πετρέλαιο θέρμανσης με το κίνησης.

Μόλις ο κόσμος αντιληφθεί τι σημαίνουν αυτά τα μέτρα, ασφαλώς και θα προκαλέσει σεισμό. Δυστυχώς όμως θα είναι αργά καθώς τα μέτρα θα έχουν περάσει και εμείς θα περιοριστούμε απλά στις... μούντζες!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item