Κ. Καραμανλής: «Κανείς δεν θέλει τώρα εκλογές, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, εκτιμά ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή καθώς η αλλαγή κλίματος στην ...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, εκτιμά ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή καθώς η αλλαγή κλίματος στην Ε.Ε. θα συμπαρασύρει θετικά και την Ελλάδα, υπό την έννοια ότι αν μείνουμε στο «παιχνίδι», θα μπορέσουμε να ανέβουμε στο κύμα των θετικών αποφάσεων για όλη την Ευρώπη.

«Το ζήτημα είναι να είμαστε πάνω στο πλοίο όταν ληφθούν οι αποφάσεις» εκτιμά ο Κώστας Καραμανλής αν και πιστεύει ότι θα σωθούμε μεν, αλλά στην πορεία θα εξελιχθούμε σε φτωχό συγγενή.

«Κανείς δεν θέλει τώρα εκλογές, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκλογές λειτούργησαν εκτονωτικά και την πρώτη και τη δεύτερη φορά» ανέφερε σε συνομιλητές του ο Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής δεν ανησυχεί για τη συνοχή της κυβέρνησης.

Αντίθετα πιστεύει ότι η κυβέρνηση που στηρίζεται σε τρία κόμματα είναι το διαβατήριο για τη λήψη σοβαρών αποφάσεων, αφού διαθέτει ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή.

«Βενιζέλος και Κουβέλης θα μπορούσαν να γίνουν αντιπρόεδροι» λέει, ενώ για το όψιμο ενδιαφέρον του Ευάγγελου Βενιζέλου να μπει στην κυβέρνηση εκτιμά ότι «άργησε, θα έπρεπε να μπει από την αρχή».


ΠΗΓΗ : newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item