Κάθε μέρα μας λένε ότι "λείπουν" όλο και πιο πολλά λεφτά από το πακέτο

Τώρα τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Κοροϊδεύει η κυβέρνηση εμάς (καθόλου απίθανο καθώς το έχουν συνηθίσει), ή...

Τώρα τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Κοροϊδεύει η κυβέρνηση εμάς (καθόλου απίθανο καθώς το έχουν συνηθίσει), ή προσπαθεί για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση να κοροϊδέψει την τρόικα και να μην πάρει τα μέτρα που έχουν συμφωνήσει...

Όπως και να έχει, δυστυχώς εμείς θα το πληρώσουμε ως συνήθως και παρά τα όσα λένε, πάλι θα καταφέρουν να περάσουν τα μέτρα από την βουλή με το γνωστό μότο πια: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!

Πάνω από 7,5 δισ. ευρώ μέτρα χωρίζουν το οικονομικό επιτελείο της ελληνικής κυβέρνησης από την τρόικα μέχρι να καταλήξουν στο πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ για την περίοδο 2013-14 μαζί και στο συμπληρωματικό πακέτο των 2 δισ. ευρώ που πρέπει να εφαρμοστεί για την κάλυψη τυχόν αποκλίσεων εκτέλεσης του προϋπολογισμού του 2012 ή ακόμα και του 2013.


Συγκεκριμένα:

Τα 2 δισ. ευρώ που αφορούν τις αποκλίσεις το 2012-13 δεν έχουν αποσαφηνιστεί καθόλου από ελληνικής πλευράς.

Τα 2 δισ. ευρώ από το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ του 2013-14 απορρίπτονται από την τρόικα.

Τα 3 δισ. ευρώ από τα 11,5 δισ. ευρώ είναι «υπό συζήτηση».

Μόνο τα 5,5-6 δισ. ευρώ είναι «δεκτά» από την τρόικα.

Συνολικά δηλαδή από τα από τα 13,5 δισ. ευρώ μέτρα για το 2013-14, λιγότερα από τα μισά μέτρα έχουν συμφωνηθεί από την τρόικα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item