Ενημέρωση των φοιτητών από τις γραμματείες των σχολών, αν γίνεται η εξεταστική τους, καθώς κάποιοι καθηγητές απεργούν και κάποιοι άλλοι όχι

--> Συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων έως τις 21 Σεπτεμβρίου αποφάσισε να προτείνει στους Συλλόγους της η Ομοσπονδία των παν...

-->
Συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων έως τις 21 Σεπτεμβρίου αποφάσισε να προτείνει στους Συλλόγους της η Ομοσπονδία των πανεπιστημιακών (ΠΟΣΔΕΠ), εν μέσω της εξεταστικής περιόδου για χιλιάδες φοιτητές.

Αυτό που προκύπτει πρακτικά για τους φοιτητές από τη σημερινή συνεδρίαση της ΠΟΣΔΕΠ είναι ότι πρέπει να επικοινωνούν με τις γραμματείες των σχολών, για να ενημερώνονται αν γίνεται η εξεταστική τους, καθώς κάποιοι καθηγητές απεργούν και κάποιοι άλλοι όχι.

Οι διοικητικές υπηρεσίες λειτουργούν κανονικά, οπότε οι γραμματείες είναι σε θέση να ενημερώνουν τους φοιτητές.

Από την πλευρά τους, οι καθηγητές των ΤΕΙ έχουν ήδη ανακοινώσει αποχή από τα εκπαιδευτικά τους καθήκοντα για όλη την εβδομάδα, ενώ αναμένεται να συντονισθούν και με τους πανεπιστημιακούς για την ερχόμενη εβδομάδα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item