Ακόμα δεν ξεκίνησαν οι βροχές και η Αθήνα έχει πλημμυρίσει

Ως συνήθως η γνωστή εικόνα στην Αθήνα. Μόλις ξεκινήσουν οι πρώτες βροχές (που να μπει το φθινόπωρο για τα καλά) τα πάντα πλημμυρίζουν κ...

Ως συνήθως η γνωστή εικόνα στην Αθήνα. Μόλις ξεκινήσουν οι πρώτες βροχές (που να μπει το φθινόπωρο για τα καλά) τα πάντα πλημμυρίζουν και τα τηλέφωνα στην πυροσβεστική παίρνουν φωτιά!

Όπως φαίνεται το μάτι της Μέρκελ πιάνει και στις καιρικές συνθήκες!!!

Τρία οχήματα παγιδεύτηκαν στα νερά στην υπόγεια διάβαση που βρίσκεται στη διασταύρωση της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Σπύρου Λούη, στο ύψος του ΟΑΚΑ, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που συνεχίζονται τη Δευτέρα. 

H Τροχαία διέκοψε την κίνηση και τα τρία ΙΧ απομακρύνθηκαν με γερανό.

Εκτροπή της κυκλοφορίας, λόγω συγκέντρωσης υδάτων, γινόταν και στη διάβαση της οδού Καποδιστρίου, στη συμβολή με την οδό Κηφισίας

Επίσης, με δυσκολία συνεχίζεται η κίνηση των αυτοκινήτων στην λεωφόρο Κηφισού, στην Αττική Οδό και σε άλλους δρόμους, κυρίως στο Χαλάνδρι.

Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 30 κλήσεις για απάντληση υδάτων κυρίως στα βόρεια προάστια και στο Ίλιον.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item