Από την πίσω πόρτα στον εισαγγελέα ο Μεϊμαράκης...

Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει δεν λένε; Σαν τον κυνηγημένο λοιπόν ο κ. Μεϊμαράκης πήγε σήμερα στον εισαγγελέα του Αρείου Πά...

Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει δεν λένε; Σαν τον κυνηγημένο λοιπόν ο κ. Μεϊμαράκης πήγε σήμερα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, από την πίσω πόρτα παρακαλώ, για να του ζητήσει να επισπεύσει τις διαδικασίες για την διερεύνηση της υπόθεσης.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία κύριε Μεϊμαράκη ότι είτε είστε ένοχος είτε όχι στο τέλος θα βγείτε πανηγυρικά αθώος όπως συμβαίνει με όλες τις υποθέσεις διαφθοράς εδώ και πάρα πολλά χρόνια...Οπότε μην ανησυχείτε και την άλλη φορά μπορείτε να πάτε και από την κανονική είσοδο!

Μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Βουλής και άλλους πρώην υπουργούς και βουλευτές σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος πάνω από 10 δις ευρώ στο εξωτερικό, ο Πρόεδρος της Βουλής, αφού επισκέφθηκε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από την πίσω πόρτα (γιατί άραγε, αφού υποστηρίζει πως είναι αθώος), εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι θα ζητήσει από τους αντιπροέδρους της Βουλής να τον αναπληρώσουν προσωρινά  έως ότου δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του ΣΔΟΕ.


Επίσης ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών και την πλήρη διερεύνηση των υποθέσεων που σύμφωνα με δημοσιεύματα αφορούν σε βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, επισημαίνοντας με έμφαση τη νοσηρή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από επιλεκτικές διαρροές εις βάρος του συνόλου του πολιτικού κόσμου. Τόνισε δε ότι δημιουργείται αποσταθεροποιητικό κλίμα την ώρα που η Ελληνική Βουλή καλείται να λάβει καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της χώρας μας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής καλεί σήμερα το απόγευμα τους Αντιπροέδρους της Βουλής στους οποίους θα ανακοινώσει την απόφασή του να τον αναπληρώσουν προσωρινά και μέχρις ότου δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του ΣΔΟΕ, στη διεύθυνση των συνεδριάσεων της Ολομέλειας και της Διάσκεψης των Προέδρων. Για τη συνάντησή του με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και για την απόφασή του αυτή, ενημέρωσε τους πολιτικούς Αρχηγούς.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης δηλώνει και πάλι με κατηγορηματικό τρόπο, ότι ουδεμία εμπλοκή δική του υπάρχει στα αναφερόμενα στα δημοσιεύματα και υπογραμμίζει: «Είμαι παρών και θα κάνω ό,τι χρειαστεί προκειμένου να λάμψει η αλήθεια».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item