Όλα τα είχε η εκκλησία, τους πείραξε και ο στοματικός έρωτας!

Μάλλον προσπαθεί να κάνει διαφήμιση στο site iatropedia παρά να "προστατέψει" από τους πιθανούς κινδύνους του στοματικού έρωτ...

Μάλλον προσπαθεί να κάνει διαφήμιση στο site iatropedia παρά να "προστατέψει" από τους πιθανούς κινδύνους του στοματικού έρωτα ο Μητροπολίτης Πειραιώς...Θέλει μάλλον να μας τρελάνει, δεν εξηγείται αλλιώς. Όλα τα είχε λύσει η εκκλησία τώρα έπιασε και τα σεξουαλικά μέτρα!

Ε ρε Δευτέρα Παρουσία που μας χρειάζεται...

Αφού διευκρινίζει ότι δεν κινείται «ἀπό ποταπά κίνητρα ἀκραίας ἤ φονταμενταλιστικῆς διαθέσεως οὔτε ἔχομε κάποιο ὁμοφοβικό σύνδρομο», ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ προειδοποιεί ότι «τά ὀψώνια τῆς ἁμαρτίας εἶναι θάνατος καί ὅτι ἡ παράχρησις τῶν σωματικῶν ὀργάνων τοῦ ἀνθρωπίνου ὄντος ἐγκυμονεῖ τρομακτικές συνέπειες τόσο στήν ψυχική ὅσο καί τήν σωματική ὑγεία του».

Στο μανιφέστο αυτό κατά του στοματικού έρωτα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς με τίτλο «Η ευθύνη και το χρέος απέναντι στο ιερό πρόσωπο του ανθρώπου και στο μέγιστο δώρο του Θεού, τη ζωή», ο Άγιος Πειραιώς αξιοποιεί ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε το 2010 στην ιστοσελίδα της εφημερίδας τα νέα για τους κινδύνους από τον στοματικό έρωτα.

Δυόμιση ολόκληρα χρόνια μετά την ανάρτηση του ρεπορτάζ που παρουσιάζει μελέτη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Κόβεντρυ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της -τα οποία επικαλείται ο κκ Σεραφείμ- ο κίνδυνος αναπτύξεως του οροφαρυγγικού καρκίνου αυξάνεται σε άντρες και γυναίκες που έχουν από 6 ερωτικούς συντρόφους και πάνω στη ζωή τους, από 4 ερωτικούς συντρόφους και πάνω με τους οποίους κάνουν στοματικό σεξ και – ειδικά για τους άντρες – όταν αρχίζουν να έχουν ερωτικές επαφές σε μικρή ηλικία.

Αφού έχει ξεκαθαρίσει πώς δεν είναι ομοφοβικός ούτε και φονταμενταλιστής ο Μητροπολίτης Πειραιώς επισημαίνει την αλήθεια «ὅτι τά ὀψώνια τῆς ἁμαρτίας εἶναι θάνατος καί ὅτι ἡ παράχρησις τῶν σωματικῶν ὀργάνων τοῦ ἀνθρωπίνου ὄντος ἐγκυμονεῖ τρομακτικές συνέπειες τόσο στήν ψυχική ὅσο καί τήν σωματική ὑγεία του»...

Για να ισχυροποιήσει την άποψή του, επικαλείται ακόμη ένα δημοσίευμα στη διεύθυνση http://www.iatropedia.gr/articles/read/2775 όπου τονίζεται ότι «όσο περισσότερο στοματικό σεξ και όσοι περισσότεροι σύντροφοι στη ζωή κάποιου, τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος εμφάνισης στοματοφαρρυγικού καρκίνου».

Αν πάλι έχετε τόση περιέργεια, μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο στο site της Μητρόπολις Πειραιώς

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item