«Σαμαράς - Βενιζέλος πήγαν να παίξουν ξύλο» - Κρίμα να χάσουμε τέτοιο θέαμα

Αν και Αντωνάκη δεν σου δίναμε και πολλές πιθανότητες...Μάλλον τα λεφτά μας(ναι ναι έχουμε ακόμα) θα τα παίζαμε υπέρ του Βενιζέλου. Κατ...

Αν και Αντωνάκη δεν σου δίναμε και πολλές πιθανότητες...Μάλλον τα λεφτά μας(ναι ναι έχουμε ακόμα) θα τα παίζαμε υπέρ του Βενιζέλου. Καταλαβαίνεις πιστεύω. Είναι θέμα λογικής (και κιλών) και όχι κάτι προσωπικό!

Αυτό είπε ο γνωστός σε όλους μας κωλοτούμπας Καρατζαφέρης ο οποίος εμφανίστηκε μετά από κάποιο καιρό μακριά από την "ενεργή" δράση και μας είπε και αυτός ότι θέλει να εκδώσει βιβλίο.

Πολύ της μοδός ρε γαμώτο η συγγραφή βιβλίων. Μήπως να το σκεφτούμε και εμείς για να βγάλουμε και εμείς κάνα ψιλό;

Το βιβλίο θα είναι με θέμα την πολιτική του δράση με έμφαση στην περίοδο της συγυβέρνησης με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και μάλιστα θα συμπεριλάβει και κάποια περιστατικά που είναι όντως για γέλια!

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο κ. Καρατζαφέρης περιγράφει μια σκηνή στο Μέγαρο Μαξίμου επί πρωθυπουργίας του κ. Λουκά Παπαδήμου που σύμφωνα με τον οποίο δείχνει πως «δεν υπάρχει καμία χημεία ανάμεσα σε Σαμαρά και Βενιζέλο». Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί ήρθαν στα χέρια, όταν στην τελευταία σύσκεψη που συμμετείχε ο κ Καρατζαφέρης στο Μαξίμου, ο κ. Σαμαράς αντέδρασε σε κάποια από τα λόγια του κ. Βενιζέλου και σηκώθηκε να τον αρπάξει.

«Σα να πλακώνονταν σε καφενείο ήταν. Ο Παπαδήμος κρατούσε το Σαμαρά και εγώ τον Βενιζέλο. Ήταν και ο Γιώργος Παπανδρέου παρών. Ζήτησα από τον Παπαδήμο ο Βενιζέλος να φύγει, γιατί δεν είχε θέση στη σύσκεψη των αρχηγών και για να μην πλακωθούν», σχολίασε σχετικά ο πρόεδρος τους ΛΑΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item