Διαμαρτυρία φοιτητών στο υπουργείο Παιδείας για το πρόβλημα της στέγασης

Όπως είπαμε και πριν κάνα δυο μέρες, μόλις έσκασε η βόμβα για το τέλος των συγγραμμάτων, αναφέραμε και όλες τις συνέπειες μετά τις περ...


Όπως είπαμε και πριν κάνα δυο μέρες, μόλις έσκασε η βόμβα για το τέλος των συγγραμμάτων, αναφέραμε και όλες τις συνέπειες μετά τις περικοπές στους προϋπολογισμούς των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, οι οποίες θα επηρεάσουν σίγουρα τους φοιτητές που μένουν στις φοιτητικές εστίες γιατί οι περισσότερες συμβάσεις έχουν λήξει και δεν έχει γίνει ακόμα καμία προσπάθεια λύσης καθώς και το θέμα της σίτισης όπου μαθαίνουμε πως είτε θα μπουν πολύ αυστηρότερα κριτήρια είτε σε κάποια πανεπιστήμια θα σταματήσει τελείως η χρηματοδότηση από το κράτος και ή θα κλείσουν οι λέσχες ή θα πρέπει να βρει άλλο τρόπο το εκάστοτε πανεπιστήμιο να τις κρατήσει ανοιχτές!


Η κινητοποίηση πραγματοποιείται το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Παιδείας σε ένδειξη συμπαράστασης στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές που διαμένουν στην Εστία της οδού Δροσοπούλου, καθώς η σύμβαση για την Εστία λήγει και δεν έχει βρεθεί λύση.

Λόγω της οικονομικής κρίσης έχει αυξηθεί ο αριθμός των υποψηφίων για τις θέσεις στις εστίες. Ωστόσο, ο αριθμός των θέσεων στις εστίες είναι συγκεκριμένος και δεν επαρκεί.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item