Ετοιμάζονται για απεργίες και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ

--> Στη διάρκεια κοινής σύσκεψης που πραγματοποίησαν σήμερα τα Σωματεία των εργαζομένων στα τρία συγκεκριμένα μέσα, αποφασίστηκε συντ...

--> Στη διάρκεια κοινής σύσκεψης που πραγματοποίησαν σήμερα τα Σωματεία των εργαζομένων στα τρία συγκεκριμένα μέσα, αποφασίστηκε συντονισμένη αντίδραση στο νέο «τσουνάμι», όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, ισοπεδωτικών μέτρων, που μεθοδεύουν Κυβέρνηση και Τρόϊκα και θα προχωρήσουν σε σειρά κινητοποιήσεων, οι οποίες θα καθοριστούν την Πέμπτη σε νέα κοινή Γενική Συνέλευση, χωρίς όμως να έχει επίπτωση στα δρομολόγια.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι σε ΗΣΑΠ, ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ προχώρησαν σε κοινές δράσεις ενάντια στις νέες αυξήσεις της τιμής των εισιτηρίων, που σχεδιάζεται από την αρχή του νέου έτους, ενώ θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες διανομή ενημερωτικού έντυπου προς το επιβατικό κοινό.

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι στα τρία αυτά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όχι μόνο δηλώνουν αντίθετοι σε οποιασδήποτε μορφής αύξηση της τιμής των εισιτηρίων, αλλά αντίθετα προτείνουν:

-Μείωση του εισιτηρίου στο 1Euro, στα επίπεδα του 2009.

-Δωρεάν μετακίνηση για ανέργους, φοιτητές και χαμηλοσυνταξιούχους.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item