Πάρτε και άλλο ένα χαράτσι μπας και βάλετε μυαλό!

Η τρόικα ζήτησε 2 επιπλέον δις ευρώ από φορολογικά έσοδα εκτός από τα μέτρα των 11,5 δις που εδώ και ημέρες μας ζαλίζουν ότι διαπραγματ...

Η τρόικα ζήτησε 2 επιπλέον δις ευρώ από φορολογικά έσοδα εκτός από τα μέτρα των 11,5 δις που εδώ και ημέρες μας ζαλίζουν ότι διαπραγματεύονται...και καλά!

Γι' αυτό λοιπόν ο "πανέξυπνος" υπουργός Οικονομικών μας, Στουρνάρης (συγγνώμη Στουρνάρας ήθελα να πω), πρότεινε στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών την εύκολη λύση! Να πληρώσουν και πάλι οι πολλοί!

Ο υπουργός Οικονομικών, πρότεινε να επιβληθεί κεφαλικός φόρος 150 ευρώ άπαξ σε όσους είναι ιδιοκτήτες ακινήτων και τα νοικιάζουν, σε όσους είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και σε όσους έχουν ατομικές επιχειρήσεις.

Έτσι απλά για να εντυπωθεί ακόμα πιο πολύ στο μυαλουδάκι σας ότι οι άνθρωποι δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ μέχρι να μας πιουν το αίμα!

Άντε στην...υγειά τους!!!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item