Και η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να ανεβαίνει...

Εμ πως κύριοι να μην συνεχίσει να ανεβαίνει; Κάθε μέρα το παραλήρημα στα site και στην τηλεόραση καλά κρατεί. Κοιτάτε να ασχολείσ...

Εμ πως κύριοι να μην συνεχίσει να ανεβαίνει; Κάθε μέρα το παραλήρημα στα site και στην τηλεόραση καλά κρατεί.

Κοιτάτε να ασχολείστε καθημερινά με το τι κάνει η Χρυσή Αυγή αντί να κοιτάξετε πως θα καταπολεμήσετε την διαφθορά, την λαθρομετανάστευση και την φοροδιαφυγή!

Αντιθέτως η Χρυσή Αυγή έστω και με αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο (χωρίς να αναφέρουμε τις καταδικαστέες ενέργειες απέναντι στους λαθρομετανάστες) βοηθάει οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια, προχωρεί σε μοίρασμα δωρεάν τροφίμων σε πολύτεκνους, άνεργους και άλλες ευπαθείς ομάδες και τώρα τελευταία μάλιστα προχώρησε σε δημιουργία τηλεφωνικού κέντρου ώστε να μπορεί να καλεί όποιος χρειάζεται βοήθεια!

Μην αναρωτιέστε λοιπόν γιατί τα ποσοστά όλων των κομμάτων πέφτουν και το ποσοστό της Χρυσής Αυγής ανεβαίνει. Εσείς οι ίδιοι και το σύστημα σας τους ανέδειξε...

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item