Νέες υποσχέσεις...νέες κωλοτούμπες!

Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω...Δεν έχουν κουραστεί να μας βομβαρδίζουν καθημερινά με ψεύτικες υποσχέσεις; Αλλά θα μου πείτε εδώ ...

Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω...Δεν έχουν κουραστεί να μας βομβαρδίζουν καθημερινά με ψεύτικες υποσχέσεις;

Αλλά θα μου πείτε εδώ δεν έχουμε μάθει εμείς ακόμα να μην τους πιστεύουμε, θα σταματήσουν αυτοί τις μπαρούφες τους;


Το λέμε καθημερινά πως όσα μέτρα και να πάρουν, όσες κουρέματα και να γίνουν, όσες επιμηκύνσεις και να γίνουν η Ελλάδα εάν δεν κάνει επανεκκίνηση στις μηχανές, δεν υιοθετήσει εθνικό νόμισμα και δεν ξανά γραφτεί νέο Σύνταγμα από την αρχή δεν θα γίνει τίποτα.

Αυτή είναι η μόνη διέξοδος και το ξέρετε. Αλλιώς η Ελλάδα και κατ' επέκταση και ο ελληνικός λαός θα μείνει παγιδευμένος σε αυτή την τεχνητή δίνη για πολλά...πολλά χρόνια ακόμη!

Και γιατί τα αναφέρω όλα αυτά; Γιατί βγήκε ο υπουργός εργασίας μας κ. Βρούτσης και δεσμεύτηκε για ακόμη μια φορά πως "η Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει κοινωνικό νεκροταφείο, δεσμεύθηκε πως δεν θα υπάρξει μείωση του κατώτερου μισθού όπως επίσης και ότι «δεν θα πειραχθεί ο 13ος και 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα". (και όλα αυτά όταν πέρυσι υπόσχονταν πάλι τα ίδια πράγματα αλλά για τους δημοσίους υπαλλήλους)

Καταλάβατε για τι πούστηδες μιλάμε; Αυτοί οι κύριοι μπορούνε να βγαίνουν καθημερινά και να υπόσχονται ότι γουστάρουν και μετά από 1 μήνα να τα παίρνουν όλα πίσω έτσι ξαφνικά σαν να μην έγινε τίποτα. Γιατί κύριοι να μην διώκονται και να τιμωρούνται αυτές οι πρακτικές των άχρηστων 300 βουλευτών μας;

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item