Έρχεται φόρος και στη...ζάχαρη!!!

Μην το παίρνετε ως κακό...Η "καλή" μας κυβέρνηση παίρνει μέτρα για το καλό μας και μόνο. Και όλα αυτά που λέγονται ότι είναι ...

Μην το παίρνετε ως κακό...Η "καλή" μας κυβέρνηση παίρνει μέτρα για το καλό μας και μόνο. Και όλα αυτά που λέγονται ότι είναι απλά τοκογλύφοι που θέλουν να πάρουν την περιουσία της Ελλάδας και να μας εκμεταλλευτούν λένε ψέμματα ασυστόλως!

Όλα για το καλό μας και τίποτε άλλο...Άντε και του χρόνου ευχόμαστε να φορολογήσετε και το πόσα λίτρα ούρα παράγουμε ημερησίως!

Η συζήτηση που έχει ανοίξει στην παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα σχετικά με το ενδεχόμενο να φορολογηθεί η ζάχαρη με ειδικό φόρο κατανάλωσης, ανάλογο με αυτόν που ισχύει στο αλκοόλ και στον καπνό επειδή είναι επιβλαβής για την υγεία και εθιστική για τον οργανισμό, φαίνεται ότι έχει φτάσει τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στα υπουργικά γραφεία που σχεδιάζουν τα μέτρα για το μέλλον.

Εξαιτίας της ήδη τεράστιας κρίσης που ταλανίζει τους πολίτες, το υπουργείο Ανάπτυξης το διαψεύδει αλλά το κρατάει στο συρτάρι του ίσως για αργότερα.

Μην ξεχνάμε μάλιστα και το παράδειγμα της κυβέρνησης της Δανία η οποία είχε θεσπίσει φόρο φόρο στα κορεσμένα λίπη με σκοπό να προστατέψει την υγεία των πολιτών της. Βέβαια πήραν πίσω το μέτρο διότι οδήγησε σε εισπρακτική αποτυχία λόγω της διαφυγής πόρων από την κατανάλωση σχετικών προϊόντων από γειτονικές χώρες.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item