Πάνε στράφι οι υποσχέσεις για αύξηση του αφορολόγητου το οποίο μάλιστα θα καταργηθεί

Χαρείτε για ακόμη μια φορά τους επαγγελματίες κωλοτούμπες που ανεβάζουμε στην εξουσία. Δεν φτάνει που δεν τήρησαν καμία υπόσχεση, τώρα ...

Χαρείτε για ακόμη μια φορά τους επαγγελματίες κωλοτούμπες που ανεβάζουμε στην εξουσία. Δεν φτάνει που δεν τήρησαν καμία υπόσχεση, τώρα πάνε να καταργήσουν και το αφορολόγητο ενώ ο ίδιος ο Σαμαράς μάλιστα υπόσχονταν πως θα αυξηθεί σταδιακά κάθε χρόνο.

Φυσικά προχώρησαν σε νέα κωλοτούμπα όπως και με το γνωστό παραμύθι με την φορολόγηση των ελβετικών καταθέσεων...

Ποιον νομίζετε ότι θα κοροϊδέψετε ρε ρεμάλια; Από την αρχή σας λέγαμε πως πρόκειται για ένα από τα μεγάλα ψέμματα και πως δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Και φυσικά βγήκαμε αληθινοί...


Έτσι λοιπόν για να κλείσουν τα μέτρα με την τρόικα μελετάται και η κατάργηση του αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ και η αντικατάστασή του από εκπτώσεις μέσω αποδείξεων, αλλά και μια νέα φορολογική κλίμακα.

Ξεκίνησαν και οι εκβιασμοί για να ψηφίσουν τα μέτρα

Την ίδια ώρα στελέχη η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός εξετάζουν την εισαγωγή προς συζήτηση στη Βουλή του νέου πακέτου μέτρων υπό τη μορφή ενός και μόνο άρθρου, κι αυτό προκειμένου να διασφαλισθεί πως θα περάσει ως έχει και δεν θα υπάρξουν «διαρροές» από κυβερνητικούς βουλευτές που ενδεχομένως θα επιλέξουν να μην ψηφίσουν κάποια μέτρα.

Ο κ. Σαμαράς έχει τονίσει στους κυβερνητικούς εταίρους ότι πρέπει να εμφανιστεί στη Σύνοδο Κορυφής της 18ης Οκτωβρίου με τα μέτρα εγκεκριμένα και με την ψήφο της Βουλής. 

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item