Έρχεται ο διάδοχος του ΚΚΕ και της Παπαρήγα...

Ναι καλά διαβάσατε η μακροβιότερη γενική γραμματέας του ΚΚΕ (21 χρόνια συγκεκριμένα!) είδε και απόειδε μετά από όλα αυτά και αποφάσισε...

Ναι καλά διαβάσατε η μακροβιότερη γενική γραμματέας του ΚΚΕ (21 χρόνια συγκεκριμένα!) είδε και απόειδε μετά από όλα αυτά και αποφάσισε να αφήσει και κανέναν άλλο να πάρει θέση...Και πολύ άργησαν βέβαια αλλά τους το ξεκαθάρισαν στις τελευταίες εκλογές οι πολίτες πως εάν το κόμμα δεν αλλάξει δεν πρόκειται να δει φως στο τούνελ...


Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν τα τεκταινόμενα και τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και συζητήσεις στο Περισσό δύο είναι αυτή τη στιγμή τα ονόματα που παίζουν για διάδοχοι της κ. Παπαρήγα.

Και οι δύο είναι μέλη του Πολιτικού Γραφείου. Πρόκειται για τον Νίκο Σοφιανό που θεωρείται ο εκλεκτός της κ. Παπαρήγα και τον Δημήτρη Κουτσούμπα. 

Ορισμένοι αναφέρονται και στο όνομα του βουλευτή Θανάση Παφίλη, αλλά η περίπτωση του θεωρείται αρκετά… «φιλελεύθερη»! Όλα εν πάση περιπτώσει θα κριθούν στο 19ο Συνέδριο που ήταν προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο του 2013, σύμφωνα όμως με όλες τις πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί λίγους μήνες αργότερα και σίγουρα πριν από το καλοκαίρι.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item