Επιβεβαιωθήκαμε για τους "δήθεν" ισχυρισμούς περί φορολόγησης των καταθέσεων στην Ελβετία

Όπως σας έχουμε αναφέρει πάρα πολλές φορές, και για ακόμη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε, όλα αυτά τα λόγια περί φορολόγησης των καταθέσεων ...


Όπως σας έχουμε αναφέρει πάρα πολλές φορές, και για ακόμη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε, όλα αυτά τα λόγια περί φορολόγησης των καταθέσεων στην Ελβετία και όλα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο περά ψεύτικα λόγια...Έτσι λοιπόν διαβάζουμε πως σύμφωνα με πηγές του capital.gr, η συμφωνία με την Ελβετία για φορολόγηση των καταθέσεων, ο θόρυβος που έγινε τις τελευταίες ημέρες και οι προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν, δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το ελληνικό δημόσιο ταμείο θα αργήσει πολύ να δει το χρώμα του ελβετικού χρήματος καθώς η όλη διαδικασία, παρά τα όσα ακούγονται τα τελευταία δυο χρόνια και όσα ακούστηκαν τις τελευταίες δυο εβδομάδες, βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της «επιβεβαίωσης των προθέσεων για συνεργασία των ελληνικών με τις ελβετικές αρχές».

Για την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ των ελληνικών και των ελβετικών αρχών, λένε καλά πληροφορημένες πηγές, απαιτείται μια μακρά διαδικασία διαπραγματεύσεων και επιμέρους συμφωνιών η οποία απαιτεί πολύ χρόνο. Στο πλαίσιο αυτό, οι προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν για εισροή στην Ελλάδα από τη συμφωνία του ποσού των 4 έως 6 δισ. ευρώ από το 2013 είναι στην καλύτερη περίπτωση υπεραισιόδοξες.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item