Τσίπρας: «Ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν»

Εμφανίστηκε σήμερα ο Τσίπρας αφού χθες δεν "κατάφερε" να είναι στο πλευρό των προστατευόμενων του μουσουλμάνων που τα "έσπα...

Εμφανίστηκε σήμερα ο Τσίπρας αφού χθες δεν "κατάφερε" να είναι στο πλευρό των προστατευόμενων του μουσουλμάνων που τα "έσπαγαν" στην Ομόνοια...

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Τσίπρας απαντώντας σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για συμμετοχή συνεργατών και συγγενών του σε εταιρεία δημοσίων έργων, έκανε λόγο για «λάσπη στον ανεμιστήρα», την οποία απέδωσε είτε σε προσπάθεια ανακοπής της απήχησης του ΣΥΡΙΖΑ -Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου είτε σε προσπάθεια «εκφοβισμού» του κόμματος. «Το μόνο που δεν γράψανε ακόμα είναι ότι μας καθοδηγούν οι εξωγήινοι» κατέληξε ο κ. Τσίπρας. «Δεν μας προκαλούν έκπληξη. Λάθος πόρτα χτυπάνε αν νομίζουν ότι θα φοβηθούμε. Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται».

Επίθεση στην κυβέρνηση και στις ηγεσίες των τριών κομμάτων που την στηρίζουν εξαπέλυσε το περασμένο Σάββατο μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας, αφού υπογράμμισε ότι «το παγκόσμιο πείραμα που διεξάγεται στην Ελλάδα παίρνει χαρακτηριστικά κοινωνικού ολοκαυτώματος», τόνισε ότι «ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν». Και εγκάλεσε με δριμύτητα την κυβέρνηση γιατί αποδέχτηκε ως προϋπόθεση για τη διεκδίκηση λύσης σε πολιτικό επίπεδο στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα «την ετυμηγορία μιας ομάδας τεχνοκρατών» (εννοώντας την έκθεση των εκπροσώπων της τρόικας).

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item