Διαψεύδει ο Σαμαράς τον νέο φόρο...Για να δούμε για πόσο!

Ο Σαμαράς λοιπόν, ναι ναι ο πρωθυπουργός μας, έρχεται για ακόμη μια φορά να διαψεύσει ένα νέο χαράτσι...Το θέμα είναι για πόσο θα στηρί...

Ο Σαμαράς λοιπόν, ναι ναι ο πρωθυπουργός μας, έρχεται για ακόμη μια φορά να διαψεύσει ένα νέο χαράτσι...Το θέμα είναι για πόσο θα στηρίξει αυτή του την άποψη καθώς θυμόμαστε όλοι τις προεκλογικές υποσχέσεις που δεν τήρησε καμία!


Ναι ο Σαμαράς έτσι όπως το πάει εξελίσσεται πάρα πολύ σε ένα άψογα εκτελεσμένο κωλοτούμπα, στα πρότυπα του γνήσιου κωλοτούμπα Καρατζαφέρη.

Έτσι λοιπόν τα εξυπνοπούλια του οικονομικού επιτελείου -ναι αυτούς που προσλαμβάνει συνεχώς ο Στουρνάρας- βρήκαν άλλον έναν κεφαλικό φόρο που αφορά τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Ο Σαμαράς βγήκε να το διαψεύσει.

Θα δούμε όμως πόσο σκληρός θα το παίξει όταν η τρόικα θα αρχίσει πάλι το γνωστό παιχνίδι κινδυνολογίας για την επόμενη δόση...

Βέβαια να αναφέρουμε πως ο νέος φόρος "ξέφυγε" από το πράσινο στρατόπεδο του Μπένι, οπότε ο Σαμαράς του ρίχνει ένα μικρό άκυρο για αρχή! Για να δούμε όμως πως θα αντιδράσει η Ιπποκράτους...

Σε δημοσιογραφική ερώτηση αν θα υπάρξει επιβολή νέου φόρου στα ακίνητα, ο κ. Σαμαράς τόνισε: «Δεν υπάρχει καμία κυβερνητική πρόθεση. Ας είναι πιο προσεκτικοί, εκείνοι οι οποίοι τα κυκλοφορούν αυτά».

Επίσης, ο πρωθυπουργός διέψευσε ότι θα υπάρξει μείωση των αναπηρικών επιδομάτων. «Όχι, ασφαλώς και όχι» ήταν η χαρακτηριστική του απάντηση σε σχετική ερώτηση.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item