Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και ο Στουρνάρας συνεχίζει να προσλαμβάνει ειδικούς συμβούλους!

Εμ πως νομίζετε ότι καταφέρνει αυτές τις επιτυχίες;;;Μα φυσικά με τους 23(!!!) ειδικούς συμβούλους. Νομίζατε πως η Ελλάδα θα γλίτωνε τί...

Εμ πως νομίζετε ότι καταφέρνει αυτές τις επιτυχίες;;;Μα φυσικά με τους 23(!!!) ειδικούς συμβούλους. Νομίζατε πως η Ελλάδα θα γλίτωνε τίποτα εάν δεν υπήρχε ο Στουρνάρας και οι σύμβουλοί του για να παίξουν αυτό το γνωστό "σκληρό πόκερ διαπραγματεύσεων";
Άντε έχουμε και παράπονα...Ντροπή μας!

Η διαπραγμάτευση εκτός ή εντός εισαγωγικών με τη τρόϊκα συνεχίζεται. Τα μέτρα κατά των πολιτών…καταιγίδα. Συντάξεις των 600 ευρώ πάνε για περικοπή! Μισθοί…εξαφανίζονται!

Και μόλις προχθές δημοσιεύθυκε στη Διαύγεια η 23η πρόσληψη συμβούλου-ειδικού συνεργάτη του του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα! Όχι δεν πρόκειται για ειδικούς γκουρού των οικονομικών . Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται γιατρός(!) εκπαιδευτικοί(!) και απόφοιτοι λυκείου.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item