Τους φόρους από τώρα και στο εξής θα τους πληρώνουν μόνο τα κορόιδα

Θα μου πείτε, πάντα τα κορόιδα δεν πλήρωναν τους φόρους;Οι μεγαλοκαρχαρίες πάντα έβρισκαν τρόπο να ξεγλιστράνε από τα χεράκια του ΣΔΟΕ ...

Θα μου πείτε, πάντα τα κορόιδα δεν πλήρωναν τους φόρους;Οι μεγαλοκαρχαρίες πάντα έβρισκαν τρόπο να ξεγλιστράνε από τα χεράκια του ΣΔΟΕ και από τα παραθυράκια των νόμων...

Μετά από την ολοκληρωτική διάψευση των προεκλογικών υποσχέσεων για μια σειρά από θέματα που αφορούσαν τις τσέπες όλων μας (π.χ. όχι άλλα μέτρα, όχι αλλαγές στο συνταξιοδοτικό κ.λπ.) ήρθε και η σφαλιάρα για το περίφημο θέμα των Ελλήνων που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό.

Αν θυμάστε και προεκλογικά αλλά και αργότερα, είχαμε πρωτοσέλιδα για συνομιλίες με τους Ελβετούς οι οποίοι θα μας έδιναν τα στοιχεία των καταθετών κι εμείς θα τους καλούσαμε αφού γίνονταν οι απαραίτητες διασταυρώσεις, για να πουν που βρήκαν αυτά τα χρήματα. Αν δεν τα δικαιολογούσαν θα έτρωγαν ένα γερό πρόστιμο και θα φορολογούνταν κι έτσι θα… γέμιζαν και τα κρατικά ταμεία.

Το φιάσκο, λοιπόν, ολοκληρώθηκε, καθώς ο υφυπουργός Οικονομικών, Γ. Μαυραγάνης, με έγγραφό του στη Βουλή απαντά σε ερώτηση ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με τη Γερμανία για την απόκτηση των cd με τα ονόματα καταθετών σε ελβετικές τράπεζες, καθώς η Ελβετία τα έχει χαρακτηρίσει προϊόντα βιομηχανικής κατασκοπείας. Επισήμανε μάλιστα ότι για την απόκτηση των ψηφιακών αυτών δίσκων έχουν εκδοθεί και εντάλματα σύλληψης.

Η ουσία είναι ότι τα ονόματα των «Ελλήνων» που έβγαλαν τα λεφτά στο εξωτερικό θα συνεχίσουν να μένουν καλά κρυμμένα και τα υπόλοιπα κορόιδα θα συνεχίσουν να πληρώνουν φόρους.

Η τρόικα λέει όχι σε όλα τα ισοδύναμα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση

Δεν σας έφτασαν ακόμα όλα αυτά τα μέτρα;Τι άλλο περιμένετε για να ξεσηκωθείτε;

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item