Τα "άκουσε" ο Καμμένος από τους απόστρατους αλλά το κόμμα του μιλάει για προβοκατόρικη επίθεση

Βέβαια εάν προσέξετε θα δείτε πολλούς "άχρηστους" οι οποίοι παρά το γενικό κλίμα αντίδρασης και αμφισβήτησης προς τους πολι...

Βέβαια εάν προσέξετε θα δείτε πολλούς "άχρηστους" οι οποίοι παρά το γενικό κλίμα αντίδρασης και αμφισβήτησης προς τους πολιτικούς, σπεύδουν να τον χαιρετήσουν και να τον φιλήσουν σταυρωτά...Άντε εσείς ίσως πάρετε καμία θεσούλα γραμματέα στο κόμμα του κ. Καμμένου!

Οι απόστρατοι είχαν δηλώσει εξ' αρχής ότι δεν θέλουν πολιτικούς στη συγκέντρωση τους και στην θέα του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων γύρισαν τις πλάτες τους αλλά στην συνέχεια βλέποντας ότι δεν αποχωρεί ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες.

O Καμμενος δεν αντέδρασε και ένα παγωμένο χαμόγελο αμηχανίας είχε σχηματισθεί στο πρόσωπό του. Τελικά, αναγκάστηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά να "κάνει μεταβολή" και να φύγει από τα σκαλάκια του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη επιστρέφοντας στο κτήριο της Βουλής.

Το γραφείο τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέδωσε ανακοίνωση διευκρινίζοντας τα εξής:

«Η πλειοψηφία υποδέχτηκε τον κ. Πάνο Καμμένο, τον οποίο εξάλλου είχαν προσκαλέσει, για να παραστεί και ακολούθως μαζικά προσήλθαν στο χώρο συλλογής υπογραφών από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ προκειμένου να συνυπογράψουν το αίτημα τους για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο, κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί από οιονδήποτε τυχόν το αμφισβητήσει.

Οι, ευτυχώς, λίγοι διαδηλωτές προφανώς από την αντίστοιχη κλαδική της Νέας Δημοκρατίας, που προσπάθησαν να καθοδηγήσουν τους λοιπούς παριστάμενους, με ύβρεις και ισοπεδωτικούς- απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς δεν πείθουν τους Έλληνες οι οποίοι γνωρίζουν ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι το μόνο πατριωτικό, δημοκρατικό, αντιμνημονιακό κόμμα που έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή τους αγώνες και τις προσπάθειες τους κατά των πολιτικών που παράγονται από το μνημόνιο.

Οι προβοκάτορες- κλακαδόροι δεν μας πτοούν γιατί είμαστε μαθημένοι σε αντίξοες συνθήκες και με κόστος υπερασπιζόμαστε ιδέες, ιδανικά και πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας μας.

Αντί για προβοκάτσιες, καλό θα ήταν, να απαντήσουν στους συναδέλφους τους αν θα εξακολουθήσουν να ψηφίζουν όσους εφαρμόζουν τις μνημονιακές πολιτικές. Δεν θα επιτρέψουμε τη σύγχυση και τον αποπροσανατολισμό στον οποίο επενδύει η κυβέρνηση».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item