Η πραγματική χρεοκοπία φαίνεται από τις ακάλυπτες επιταγές που "κυκλοφορούν" στην αγορά

Και αυτά να φανταστείτε είναι πολύ πεσμένα τα νούμερα καθώς το χρήμα δεν έρεε άφθονο, όπως συμβαίνει εδώ και περίπου 3 χρόνια σε όλη τη...

Και αυτά να φανταστείτε είναι πολύ πεσμένα τα νούμερα καθώς το χρήμα δεν έρεε άφθονο, όπως συμβαίνει εδώ και περίπου 3 χρόνια σε όλη την ελληνική επικράτεια. Και εμείς ακόμα ακούμε τους μ@λ@κες που έχουμε στην εξουσία να μας λένε πως μετά από την δόση των 31,5 δις ευρώ και την επιμήκυνση, η Ελλάδα θα έχει ουσιαστικά σωθεί.

Ξυπνάτε χωριανοί!!!

Σε 9.554 τεμάχια αξίας 104,2 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι ακάλυπτες επιταγές τον Αύγουστο του 2012, παρουσιάζοντας μείωση 5,50% σε τεμάχια και αύξηση 17,4% σε αξία, σε σύγκριση με τον περασμένο μήνα του ιδίου έτους, σύμφωνα με στοιχεία της Τειρεσίας ΑΕ.

Σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2011 παρουσίασαν μείωση 36,8% σε τεμάχια και μείωση 32,1% σε αξία.

Την χρονική περίοδο Ιανουαρίου- Αυγούστου 2012 οι ακάλυπτες επιταγές ανήλθαν σε τεμάχια σε 97.172 και σε ύψος ξεπέρασαν μόλις το 1 δισ. ευρώ.

Οι απλήρωτες συναλλαγματικές για την περίοδο Ιανουαρίου - Αυγούστου 2012 ανήλθαν σε 86.219 τεμάχια αξίας 135 εκατ. ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item