Δεν σας έφτασαν ακόμα όλα αυτά τα μέτρα;Τι άλλο περιμένετε για να ξεσηκωθείτε;

Εδώ και 2 χρόνια μας έχουν πιει το αίμα. Κυριολεκτικά! Εμείς όμως εκεί ακάθεκτοι, παρακολουθούμε σχεδόν σαν ζόμπι που γουστάρουν το ξύλ...

Εδώ και 2 χρόνια μας έχουν πιει το αίμα. Κυριολεκτικά! Εμείς όμως εκεί ακάθεκτοι, παρακολουθούμε σχεδόν σαν ζόμπι που γουστάρουν το ξύλο και το καθημερινό γ@μήσι, να μας ταλαιπωρούν χωρίς εμείς να φέρνουμε την οποιαδήποτε αντίρρηση. Ούτε για τους τύπους ρε γαμώτο!

Πριν 3 μέρες στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα (στις 15 του μήνα συγκεκριμένα) οργανώθηκαν συλλαλητήρια ώστε να δείξουν οι πολίτες την αντίσταση τους στα επερχόμενα μέτρα. Στην Ισπανία και την Πορτογαλία λοιπόν οι συγκεντρώσεις ήταν μαζικές και με αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο.

"Η Ελλάδα όμως κύριε;;;", που λέει και το παιδάκι στην αινιγματική διαφήμιση της ΝΔ για τις εκλογές!

Η Ελλάδα λοιπόν κυρίες και κύριοι, που έχει τραβήξει τα πάνδεινα εδώ και 2 χρόνια (και που έρχονται σύντομα και άλλα χειρότερα), κατάφερε να μαζέψει λίγο-πολύ 100-150....άτομα!
Ναι ξέρω σοκαριστήκατε είμαι σίγουρος και θα πάτε κατευθείαν να δείξετε την αγανάκτηση σας στον τοίχο σας στο Facebook.

Και εσύ τι έκανες ρε μεγάλε, θα πει κάποιος πολύ σωστά! Εγώ αυτή τη δεδομένη στιγμή κάνω αυτό που μπορώ μέσα από αυτό το ιστολόγιο-"αποθήκη" σκέψης και κριτικής.
Ορίστε λοιπόν τα κατορθώματα του Σαμαρά σας, του Βενιζέλου και του Κουβέλη. Φυσικά και δεν παίρνω την θέση του "αγαπητού" Τσίπρα καθώς και αυτός καλό κουμάσι είναι, όταν ήθελαν να του δώσουν την πρωθυπουργική καρέκλα στις πρώτες εκλογές, με αξιοθαύμαστη μαεστρία την απέφυγε και προχώρησε κατευθείαν σε νέες...

Σίγουρα και δεν προκρίνω σαν λύση ούτε την ΝΔ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε Χρυσή Αυγή και θα μπορούσα να συνεχίσω για όλα τα κόμματα.

Μια καλή ερώτηση θα ήταν: Και ποιανού την θέση παίρνεις; Θα πάρω την θέση του Έλληνα πολίτη, του Έλληνα μεροκαματιάρη που πασχίζει καθημερινά για να βγάλει ένα κομμάτι ψωμί να ζήσει τα παιδιά του.

Αυτή την θέση θα πάρω και ας με πούνε όπως θέλουν. Εγώ θα περιμένω με την ελπίδα πως ο Έλληνας κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα πει ένα άει στο διάολο σε όλα αυτά τα σκουλήκια και θα πάρει την μοίρα και την ζωή του στα χέρια του!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item