Ποια δικαιολογία σκαρφίστηκαν επειδή δεν μπόρεσαν να πάρουν τα ονόματα των καταθετών στην Ελβετία

Εμ τι περιμένατε βρε καημένοι; Πως η Ελβετία έχει κάνει τέτοιο όνομα τυχαία; Πως θα δίνουν τόσο εύκολα τα ονόματα αυτών που διατηρούν κ...

Εμ τι περιμένατε βρε καημένοι; Πως η Ελβετία έχει κάνει τέτοιο όνομα τυχαία; Πως θα δίνουν τόσο εύκολα τα ονόματα αυτών που διατηρούν καταθέσεις στις τράπεζες τους;

Η Ελβετία όπως ξέρετε φημίζεται για το τραπεζικό της σύστημα και την ασφάλεια που παρέχει καθώς διατηρεί λογαριασμούς ακόμα και από εγκληματίες. Ναι καλά ακούσατε!

Δείτε τι λέγαμε εδώ και καιρό για την φαρσοκωμωδία της φορολόγησης των καταθέσεων στην Ελβετία...


Όπως λοιπόν ανέφερε ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Μαυραγάνης σε έγγραφο που απέστειλε στη Βουλή, τα cd αυτά που κατά πληροφορίες έχουν ονόματα πολιτών με καταθέσεις στις ελβετικές τράπεζες έχουν χαρακτηριστεί από την ελβετική πλευρά προϊόντα βιομηχανικής κατασκοπείας και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ Ελλάδος και Γερμανίας για την απόκτηση τους από την ελληνική πλευρά. Απαντώντας στην ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή, Παναγιώτη Λαφαζάνη και Ζωής Κωνσταντοπούλου σχετικα με τις ενέργειες που έχουν γίνει από την ελληνική κυβέρνηση για την παροχή πληροφοριών από τη γερμανική κυβέρνηση σχετικά με τις καταθέσεις Ελλήνων φορολογουμένων στην Ελβετία, ο υφυπουργός Οικονομικών υπογραμμίζει ότι για την απόκτηση των ψηφιακών αυτών δίσκων έχουν εκδοθεί και εντάλματα σύλληψης.

Ψεύτες και πάλι ψεύτες λοιπόν οι κύριοι οι οποίοι για τουλάχιστον 2 χρόνια μας πιπιλίζουν το μυαλό με ψέμματα ενώ γνωρίζει ο μέσος πολίτης την αλήθεια!

Για πόσο ακόμη θα τους υπομένουμε δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα....

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item