Στις θέσεις τους οι εργατοπατέρες για την μεγάλη πορεία....

Έτοιμοι να στηθούν μπροστά στην Βουλή, να μουτζώσουν καμιά ωρίτσα και μετά να ξεχυθούμε σε όλες τις γύρω καφετέριες και στο Κολωνάκι γι...

Έτοιμοι να στηθούν μπροστά στην Βουλή, να μουτζώσουν καμιά ωρίτσα και μετά να ξεχυθούμε σε όλες τις γύρω καφετέριες και στο Κολωνάκι για να γιορτάσουμε την επιτυχία της πορείας ενώ στο μεταξύ οι 100 ανεγκέφαλοι θα σπάνε και θα καίνε το κέντρο της Αθήνας....Και από την επόμενη μέρα όλα καλά.


Ο Έλληνας φορολογούμενος θα πληρώσει ξανά από την αρχή τα καινούργια μάρμαρα και όλα θα πάρουν ξανά τον ρυθμό τους μέχρι την επόμενη "μεγαλειώδη" πορεία τουλάχιστον.

Και μη ξεχνάτε... Η απεργία σήμερα γίνεται για έναν συγκεκριμένο σκοπό:
Να βρεθούμε μετά τις διακοπές με φιλικά πρόσωπα, να αράξουμε στις καφετέριες, να ανταλλάξουμε φωτογραφίες και εμπειρίες από τα νησιά που πήγαμε, να καυλαντίσουμε (είναι βέβαιο πως θα έχει και γκομενάκια) και γενικότερα να περάσουμε καλά μετά τις δύσκολες αυτές μέρες του Σεπτέμβρη!

Απλά θα περιμένω καρτερικά για την ημέρα που με απόλυτη συναίσθηση και συνείδηση των γεγονότων, θα βγούμε στους δρόμους!
Όταν η απεργία θα είναι συνειδητή επιλογή, όχι για περισσότερα χρήματα, αλλά για έναν κόσμο που η ζωή του καθενός θα βασίζεται στην αξιοπρέπεια! Που θα είμαστε εκεί έξω για τη δικαιοσύνη και την ελευθερία του κόσμου και όχι γιατί το πορτοφόλι μας "ξαφνικά" ελάφρυνε!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item