Δωρεάν το νέο φοιτητικό πάσο - Από που θα το προμηθευτείτε

«Από το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, αναπτύσσει κεντρικό πληροφοριακό σ...

«Από το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, αναπτύσσει κεντρικό πληροφοριακό σύστημα για την έκδοση νέας ακαδημαϊκής ταυτότητας για τους φοιτητές, η οποία θα διανεμηθεί από τον Οκτώβριο 2012. Στην ακαδημαϊκή ταυτότητα ενσωματώνεται και το Δελτίο Φοιτητικού Εισιτηρίου (ΠΑΣΟ), το οποίο καταργείται ως ξεχωριστό έντυπο.

Για τη χορήγηση των νέων καρτών (με το ενσωματωμένο ΠΑΣΟ) θα ακολουθηθούν διαδικασίες παρόμοιες με αυτές του ακαδ. έτους 2011-2012 για την απόκτηση του Δελτίου Φοιτητικού Εισιτηρίου (ηλεκτρονικού Δελτίου), με τη διαφορά ότι οι φοιτητές θα λαμβάνουν την κάρτα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Αυτό που πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι, είναι να συμπληρώσουν την αίτηση  για να παραλάβουν τη νέα ακαδημαίκή ταυτότητα για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013. Ακόμη και η ιστοσελίδα είναι καινούργια! Είναι η http://academicid.minedu.gov.gr/.

Ειδικότερα, το φοιτητικό πάσο από φέτος θα ονομάζεται ακαδημαϊκή ταυτότητα και δεν θα εκδίδεται από τα καταστήματα Γερμανός όπως ίσχυε για την περσινή ακαδημαϊκή χρονιά. Φέτος, η διανομή θα γίνεται από τα καταστήματα Vodafone.

Related

Κοινωνικά 1285660101620583709

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item