Ζητάει άρση της ασυλίας η Μπακογιάννη και ο Παπαδημούλης

--> Πήραν όλοι φόρα μετά τον Κασιδιάρη απ'ότι φαίνεται και ζητάνε την άρση ενώ τα προηγούμενα χρόνια ούτε κουβέντα... Υπέρ τη...

-->
Πήραν όλοι φόρα μετά τον Κασιδιάρη απ'ότι φαίνεται και ζητάνε την άρση ενώ τα προηγούμενα χρόνια ούτε κουβέντα...
Υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη θα γνωμοδοτήσει η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής καθώς έκρινε ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα δεν έχει σχέση με την πολιτική και κοινοβουλευτική της δράση.

Tο θέμα για το οποίο η ίδια η κα Μπακογιάννη ζητάει άρση της ασυλίας της είναι η υπόθεση του 1 εκατ. δολαρίων, ποσό που δε δήλωσε στη δήλωση «πόθεν έσχες» του 2011 (χρήση του 2010) ο Ισίδωρος Κούβελος, (υπόχρεος ως σύζυγος πολιτικού προσώπου).

Θυμίζουμε πως ο εισαγγελέας έχει προτείνει την παραπομπή σε δίκη του επιχειρηματία και συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρου Κούβελου για κακούργημα, αναφορικά με την υπόθεση.
Επιπροσθέτως, δεν έγινε δεκτό το αίτημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να αρθεί η ασυλία του καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση η Επιτροπή έκρινε ότι διώκεται λόγω της κοινοβουλευτικής του δράσης.

Το θέμα για το οποίο ο κ. Παπαδημούλης ζητεί την άρση της βουλευτικής του ασυλίας είναι η μήνυση που υπέβαλλε εναντίον του η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item