Χαρείτε την ξεφτίλα μας...

Αυτή είναι η Ελλάδα του 2012 και συγκεκριμένα τα "γκέτο" της Αθήνας στο κέντρο τα οποία δεν ανήκουν πια στους Έλληνες αλλά σ...


Αυτή είναι η Ελλάδα του 2012 και συγκεκριμένα τα "γκέτο" της Αθήνας στο κέντρο τα οποία δεν ανήκουν πια στους Έλληνες αλλά στους αλλοδαπούς και στους λαθρομετανάστες που κάνουν ότι θέλουν πια σε αυτή τη χώρα.

Αυτή είναι η πρωτεύουσα μιας χώρας που θέλει να λέγεται και ευρωπαϊκή -τρομάρα μας-!

Σε αυτά λοιπόν τα γκέτο μένουν κάποιοι εναπομείναντες Έλληνες οι οποίοι δεν διαθέτουν τα λεφτά που χρειάζονται για να μείνεις στα προάστια και αναγκαστικά καθημερινά ζούνε με τον φόβο. Δεν μπορούν να γυρίσουν στην πόλη τους μια βόλτα το βράδυ χωρίς να έχουν τον συνεχή φόβο μήπως τους επιτεθεί κανένας ναρκομανής ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο!

Χαρείτε την Ελλάδα που μας κατάντησαν και την χώρα που θα "κληρονομήσουν" οι επόμενες γενιές...


Ο τίτλος από το βίντεο αναφέρεται στο 02:22 δευτερόλεπτο του βίντεο. «Σκάστε» Έλληνες, το έδαφος εδώ πλέον δεν είναι Ελληνικό, δεν είναι δικό σας!!! «ΣΚΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ!!!!» που τολμάτε και διαμαρτύρεστε (κάποιοι εναπομείναντες Έλληνες τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν που τους ξύπνησε ο Αλλοδαπός ενώ τσακωνόταν με την αλλοδαπή φίλη του, την κατάληξη της φίλης του θα την δείτε στο τέλος).

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item