Ένα χειροκρότημα για τον Σαμαρά που βγήκε "βόλτα" στην Ομόνοια

"Αφού συνομίλησε με καταστηματάρχες, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη δράση του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, τόνισε πάντως ότι ακόμ...


"Αφού συνομίλησε με καταστηματάρχες, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη δράση του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, τόνισε πάντως ότι ακόμη πρέπει να γίνουν πολλά..."

Χαχαχαχαχαχαχαχ....Ευτυχώς ρε Σαμαρά διαθέτεις αλάνια επικοινωνιολόγους και βρίσκουν κάθε φορά και μια απίστευτη ιδέα για να δείξεις στον κόσμο πως ενδιαφέρεσαι. Να προσέχετε βέβαια εκεί στις ξαφνικές βόλτες στην Ομόνοια μην ξεχάσετε κανέναν αλλοδαπό και δεν τον μαζέψετε και τρομάξει ο πρωθυπουργός!

Την άλλη φορά πάντως που θα βγεις μια βόλτα, έτσι για να ξεσκάσεις ρε αδερφέ, θα πρότεινα να πας μια βόλτα έξω από μερικές εφορίες, από τον ΟΑΕΔ, από κανένα νοσοκομείο και αν θέλεις θα μπορούσες να μετακινηθείς και με το μετρό όπως όλοι οι πολίτες...

Εκεί θα ήθελα να δω τις αντιδράσεις σου και το πόσο καλά κάνει την δουλειά του ο υπουργός και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item