Διαμαρτυρία των Anonymous υπέρ της Ελλάδας

Από αύριο και για 2 μέρες οι Anonymous σε όλο τον κόσμο ξεκινάνε μια διαμαρτυρία σε συμπαράσταση υπέρ της Ελλάδας. Κάποιοι θα πουν οτι ...

Από αύριο και για 2 μέρες οι Anonymous σε όλο τον κόσμο ξεκινάνε μια διαμαρτυρία σε συμπαράσταση υπέρ της Ελλάδας. Κάποιοι θα πουν οτι δεν είναι τίποτα, ότι "σιγά τι έγινε", ότι έτσι δεν κάνουμε τίποτα. Οι επιθέσεις σε sites φέρνουν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα όπως μια πορεία. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να τραβήξεις τα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου. Μην μειώνετε το γεγονός και σας θυμίζω ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΣ. Όσοι μπορούν να βοηθήσουν και έχουν γνώσεις ώστε να μπορέσουν να προστατευτούν είναι καλοδεχούμενοι. Όσοι δεν γνωρίζουν θα μας βοηθούσε πάρα πολύ το να μοιράσουν και να ενημερώνουν και αυτούς που δεν γνωρίζουν. Σας χρειαζόμαστε όλους. Καλή επιτυχία σε όλους μας.
Κυβέρνηση της Ελλάδας,
Είμαστε οι Anonymous. 

Παρακολουθούμε πραγματικά συγκλονισμένοι τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Γνωρίζουμε για τους εκατομμύρια ανέργους, γνωρίζουμε για τα συσσίτια στα σχολεία, γνωρίζουμε για τις άθλιες συνθήκες που έχετε αναγκάσει τον λαό σας να ζει. Γνωρίζουμε για το πώς γελοιοποιείτε έναν ολόκληρο λαό μόνο και μόνο για να κάνετε τα χατίρια των μεγαλοτραπεζιτών φίλων σας. Γνωρίζουμε για τις 3,000 αυτοκτονίες Ελλήνων. Ας είναι αναπαυμένοι.
Γνωρίζουμε για τις απολύσεις, για τις μειώσεις, γνωρίζουμε για τα νέα μέτρα που ετοιμάζεστε να φορτώσετε στις πλάτες του λαού σας, ενός λαού που πεινάει.
Όταν οι Έλληνες θα αποφασίσουν να διεκδικήσουν την Ελευθερία τους να ξέρετε ότι εμείς θα σταθούμε δίπλα τους. 
Εμείς, σαν Anonymous σας δίνουμε την #OpGreek Ministries.
Για 2 μέρες θα διαμαρτυρόμαστε με τον τρόπο που εμείς σαν Anonymous ξέρουμε. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε έναν λαό που υποφέρει κλείνοντας τις προσβάσεις σε όλα σας τα υπουργεία. 
Οι Έλληνες σηκώνουν πλακάτ στους δρόμους και εμείς στο Internet. Και σας θυμίζουμε… τον αγαπάμε αυτόν τον πόλεμο.

We are Anonymous
United as one but fighting as many
We are Legion
Expect Us.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item