Οριστικά τέλος στο αφορολόγητο των 5000 ευρώ

Οριστικά και αμετάκλητα δείχνει ότι κλειδώνει κλειδώνει ο νέος φορολογικός συντελεστής 30% για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις ατ...

Οριστικά και αμετάκλητα δείχνει ότι κλειδώνει κλειδώνει ο νέος φορολογικός συντελεστής 30% για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις ατομικές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τα σχέδια της κυβέρνησης, όπως σας είχαμε αναφέρει, θα υπάρξει επιβολή ενιαίου φόρου 30% στους ελεύθερους επαγγελματίες, από το πρώτο ευρώ του εισοδήματός τους, δηλαδή με κατάργηση του αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ.

Συμφωνήθηκε να μην επιβληθεί νέος κεφαλικός φόρος, αλλά να επιβαρυνθούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιτηδευματίες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδα το 100% των ασφαλιστικών εισφορών καθώς και τις αμοιβές που καταβάλουν στους εργαζόμενους τους.

Πάνε στράφι οι υποσχέσεις για αύξηση του αφορολόγητου το οποίο μάλιστα θα καταργηθεί

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item