Ο Σαμαράς σκοπεύει να φορολογήσει με 50% αυτούς που έχουν εισόδημα πάνω από 500.000 ευρώ

Ο Σαμαράς λοιπόν σκοπεύει να ακολουθήσει τα βήματα και τις δηλώσεις του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος είχε ανακοινώσει πριν...

Ο Σαμαράς λοιπόν σκοπεύει να ακολουθήσει τα βήματα και τις δηλώσεις του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος είχε ανακοινώσει πριν από μερικές μέρες φόρο 75% για εισοδήματα άνω του 1.000.000 ευρώ.

Αχ αυτές οι δηλώσεις όταν βγαίνουν τι πάταγο κάνουν...Όλοι βγαίνουν και συγχαίρουν ο ένας τον άλλον και μετά πάντα κάποια αναποδιά ρε παιδί μου και όλα τα όνειρα θερινής νυκτός πάνε στράφι!
Εδώ ρε καημένοι τόσο καιρό δεν έχετε ούτε καν ακουμπήσει τα υψηλά εισοδήματα (γιατί άραγε;), θα τα φορολογήσετε τώρα;

Αυτοί είναι οι οποίοι σας στηρίζουν και χρηματοδοτούν -τάχα μου με δωρεές τις προεκλογικές σας καμπάνιες αξίας εκατομμυρίων- και θέλετε να μου πείτε ότι θα τους φερθείτε όπως φέρεστε σε έναν απλό μισθωτό και συνταξιούχο; Μην τρελαθούμε τελείως!

Όπως και όλες οι προεκλογικές σας δηλώσεις έπεσαν στο κενό έτσι θα συμβεί και τώρα, μην κοροϊδευόμαστε τελείως.

Εδώ η τρόικα δεν δέχεται κανένα από τα ισοδύναμα μέτρα που τόσο υποστηρίζατε ότι είναι αντίστοιχα των περικοπών, πιστεύετε ότι θα δεχτούν αυτές σας τις δηλώσεις; Όπως έχετε πατάξει την φοροδιαφυγή εδώ και τόσες δεκαετίες άλλο τόσο θα φορολογήσετε και τους "χορηγούς" σας!

Αλλά για να μην βγαίνετε και λέτε ότι κράζουμε κάθε προσπάθεια σας (βλέπε τις μπαρούφες για φορολόγηση των ελβετικών καταθέσεων), εδώ θα είμαστε και θα τα ξαναλέμε όταν κάνετε την κωλοτούμπα σας και θα προσπαθείτε να την καλύψετε με δικαιολογίες...

Χαιρετίσματα στο Βατικανό!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item