Προκαταρκτική εξέταση για το αίσχος στις υπερκοστολογήσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004

Και μετά από αυτό νομίζουν ότι θα βγάλουν άκρη και πόρισμα σε αυτό το κωλοχανείο που λέγεται Ελλάδα; Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα η διαπλοκ...

Και μετά από αυτό νομίζουν ότι θα βγάλουν άκρη και πόρισμα σε αυτό το κωλοχανείο που λέγεται Ελλάδα; Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα η διαπλοκή βασιλεύει και κανένας μα κανένας δεν "επιτρέπεται" να σπάσει το άβατο αυτό!

Έχουν οπλιστεί έτσι και αλλιώς με πολλές άμυνες και το δικαστικό σύστημα έχει γίνει απλά μια εσοχή στην τσέπη του σακακιού κάποιων "μεγαλοκαρχαρίων"!

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια. Κι όσο καλοδιάθετος κι αν είναι κάποιος απέναντι σε εκείνο το πάρτι μεγαλομανίας του 2004, δύσκολα κρατάει την οργή του.
Οι λίγες φωνές που προειδοποιούσαν εγκαίρως ότι κάτι δεν πάει καλά, έμεναν ως είθισται στο περιθώριο. Και τα λεφτά έρρεαν. Θα ήταν μάλλον υπερβολή αν λέγαμε ότι μια βασική αιτία της σημερινής χρεοκοπίας της Ελλάδας ήταν οι ολυμπιακοί αγώνες. Σίγουρα, όμως, παίξανε σημαντικό ρόλο!

Ολυμπιακοί Αγώνες, Αθήνα 2004: Το αίσχος του αιώνα

Προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της υπέρβασης του κόστους των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, αλλά και της μη αξιοποίησης των Ολυμπιακών Έργων διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών, με αφορμή και δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της απιστίας και της παράβασης καθήκοντος.

Για να δούμε πόσο σύντομα θα μπει στο αρχείο και αυτή η υπόθεση...

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item