Το σκάνδαλο της Siemens μας έβαλε μέσα δισεκατομμύρια και η Ελλάδα "κέρδισε" μόλις 330 εκ. ευρώ!

Έτσι λοιπόν τα κοράκια της Ελλάδας κατάφεραν να νομιμοποιήσουν το σκάνδαλο του αιώνα κι εκεί που ήταν να μπουν όλοι φυλακή, βγήκαν και...


Έτσι λοιπόν τα κοράκια της Ελλάδας κατάφεραν να νομιμοποιήσουν το σκάνδαλο του αιώνα κι εκεί που ήταν να μπουν όλοι φυλακή, βγήκαν και κερδισμένοι!
Η αλήθεια είναι πως με τόσα που έχουν δει τα ματάκια μας, ακόμα και για την "υπόσχεση" για κατασκευή νέου εργοστασίου κρατάμε πάντα μια πισινή γιατί όλο και κάποιος -ξαφνικός- λόγος θα παρουσιαστεί και θα κάνει αδύνατη τελικά την κατασκευή.

Α ρε κατακαημένη Ελλάδα με τους πούστηδες που έχεις (και έχουμε) μπλέξει!

Ο κ Στουρνάρας, με βάση την εξουσιοδότηση που του παρείχε η Βουλή, προχώρησε στην έγκριση του Σχεδίου «Συμφωνίας Συμβιβασμού» μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των εταιρειών Siemens AG και Siemens Α.Ε., εκπροσώπησε την Ελληνική Δημοκρατία και υπέγραψε την «Συμφωνία Συμβιβασμού» μεταξύ των δύο πλευρών.


Οικονομικό όφελος συνολικού ύψους 330 εκ ευρώ από τα οποία 170 εκ ευρώ σε ρευστό και 160 εκ ευρώ σε επενδύσεις προκύπτει από την συμφωνία.

Με ένα συγγνώμη η Siemens έκανε το ξέπλυμα μαύρου χρήματος γαργάρα και η Ελλάδα ως συνήθως...δέχτηκε!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item