Οι κατώτατοι μισθοί και οι αποζημιώσεις ξανά στο χειρουργικό τραπέζι

Καταλάβατε κυρίες και κύριοι, συνοδίτες;;;Θα δουλεύουμε σαν σκλάβοι για 480 ευρώ μικτά ελέω της άτιμης της ανταγωνιστικότητας στα Βαλκ...


Καταλάβατε κυρίες και κύριοι, συνοδίτες;;;Θα δουλεύουμε σαν σκλάβοι για 480 ευρώ μικτά ελέω της άτιμης της ανταγωνιστικότητας στα Βαλκάνια.
Και ποιος σας είπε εσάς κύριοι ότι θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με την Αλβανία, την Βουλγαρία και τις υπόλοιπες βαλκανικές χώρες;

Σας είπε κανένας ότι θέλουμε να φτάσουμε στο βιωτικό επίπεδό τους;Εμένα αν θέλετε να με ρωτήσετε, σας λέω από τώρα ότι δεν θέλω. Άντε γιατί είπαμε να το παίξουμε μαλάκες και οι ηλίθιοι αλλά δεν σημαίνει ότι είμαστε κιόλας....

Στο στόχαστρο φαίνεται πως βρίσκονται, οι κατώτατοι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα, οι αποζημιώσεις σε ΔΕΚΟ και Τράπεζες καθώς και ο 13ος και 14ος μισθός.

Μετά τη δραματική μείωση των κατώτατων μισθών, τις αλλαγές στις κλαδικές συμβάσεις και την επέκταση των ευέλικτων μορφών εργασίας, η Τρόικα ζητά μέσω του Μνημονίου 2, αλλαγές στον τρόπο που καθορίζεται ο κατώτατος μισθός, με τους δανειστές να επιμένουν ότι πρέπει να είναι αρμοδιότητα της κυβέρνησης.


Βέβαια, το επίπεδο του κατώτατου μισθού έχει εμπλακεί πλέον με τις συνολικά διαφοροποιημένες εκτιμήσεις για το πως αυτό επηρεάζει την οικονομική δραστηριότητα και στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείονται και νέες πιέσεις για περαιτέρω μείωση, με στόχο τα 480 ευρώ μικτά!!!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item