Τώρα ξαφνικά νομίζετε ότι μας παρακολουθούν;;;

Αυτό το "παιχνιδάκι" συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια, άσχετα εάν τώρα "έσκασε" η βόμβα (για ποιον άραγε λόγο;;;). ...


Αυτό το "παιχνιδάκι" συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια, άσχετα εάν τώρα "έσκασε" η βόμβα (για ποιον άραγε λόγο;;;).

Σκεφτείτε πόσα πράγματα δεν ξέρετε και σας τα βγάζουν με το σταγονόμετρο για να συνηθίζεται σιγά σιγά στην ιδέα του θανάτου, της εκμετάλλευσης και της διαπλοκής.

Προφανώς και σε λίγο καιρό θα εφαρμοστεί ένα αντίστοιχο σύστημα όπως έχει εφαρμόσει στην Αμερική ο Μπους. Λόγω της "τρομοκρατίας" (πάντα!) θα μπορεί η αστυνομία και γενικά κάθε όργανο άσκησης της εξουσίας χωρίς ένταλμα στο σπίτι σου, θα παρακολουθεί το σταθερό σου, το κινητό σου, τα e-mail σου, τα κοινωνικά σου δίκτυα καθώς και την σύνδεσή σου στο ίντερνετ και δυστυχώς αυτή θα είναι μόνο η αρχή...

Να'ναι καλά οι απανταχού τρομοκρατικές οργανώσεις που όλο και ξεφυτρώνουν (ειδικά στην Ελλάδα) τα τελευταία χρόνια!!!

Η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου αναφέρει τα εξής:

Μόνο μέσα στο 2011 εκδόθηκαν σχεδόν 10.000 δικαστικές αποφάσεις για την παρακολούθηση τηλεφώνων και σκεφτείτε πως με κάθε απόφαση δίδεται η άδεια για παρακολούθηση ως και 5 τηλεφώνων.

Οι υπηρεσίες της ΕΛ. ΑΣ και της ΕΥΠ επικαλούμενες τρομοκρατία, εθνική ασφάλεια, πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου κ.α. ζήτησαν και έλαβαν χιλιάδες αποφάσεις. Οι αποφάσεις αυτές μάλιστα αυξάνονται σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει το “Βήμα” με γεωμετρική πρόοδο καθώς από το 2010 ως το 2011 αυξήθηκαν κατά 70%.

Πλέον οι ίδιες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μιλούν για κίνδυνο ασφάλειας των δικτύων ενώ πλέον και η ΑΔΑΕ εμφανίζεται να έχει επιφυλάξεις σε σχέση με την συγκεκριμένη διαδικασία παρακολούθησης τηλεφώνων, ενώ έχει ανακαλύψει παρατυπίες και «μαύρες τρύπες» στην όλη διαδικασία.

Βροχή πέφτουν όμως και οι καταγγελίες πολιτών που παρακολουθούνται. Ενδεικτικά αναφέρονται 
37 καταγγελίες παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών Οι 13 αφορούσαν συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας, 14 σταθερής, δύο για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, δύο για συνδέσεις μέσω Ιντερνετ κ.λπ.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item