Βάσεις πανελλαδικών την Δευτέρα 27 Αυγούστου και υποσχέσεις για βιβλία στα σχολεία νωρίς

Επιτέλους την Δευτέρα τελειώνει η αγωνία των μαθητών που δοκιμάστηκαν στις πανελλαδικές αλλά συγχρόνως ξεκινάει και ένα άλλο ταξίδι με...


Επιτέλους την Δευτέρα τελειώνει η αγωνία των μαθητών που δοκιμάστηκαν στις πανελλαδικές αλλά συγχρόνως ξεκινάει και ένα άλλο ταξίδι μερικές φορές επίπονο αλλά γεμάτο εμπειρίες...


Ο κ. Αβραμόπουλος βγήκε και έκανε τις αναμενόμενες συνεντεύξεις αναφέροντας πως τα βιβλία θα βρίσκονται στα σχολεία μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου (για να δούμε τι παραπάνω θα κάνει από την -επιεικώς- άχρηστη προκάτοχο του, Διαμαντοπούλου).

Προβλέπετε επίσης και πολύ θερμό το φθινόπωρο καθώς 11 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί η ημερομηνία που θα ανοίξουν τα σχολεία ενώ την επόμενη μέρα οι οι δάσκαλοι έχουν προαναγγείλει 24ωρη απεργία καθώς ζητούν και συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς για να συζητήσουν τα προβλήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν στον κλάδο τους.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item