Και νομίζατε ότι δεν θα υπάρξουν περικοπές; Καθήστε στο παλούκι σας τώρα!

Θυμάστε τι σας λέγαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό, πριν ακόμα βγει νέα κυβέρνηση;;; Σας το λέγαμε πως ότι και να σας υποσχεθούν δεν υ...


Θυμάστε τι σας λέγαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό, πριν ακόμα βγει νέα κυβέρνηση;;;

Σας το λέγαμε πως ότι και να σας υποσχεθούν δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διασώσουν τίποτα και οι περικοπές θα μπούνε και πάλι στο κάδρο.

Κι όμως ήταν πολλοί αυτοί οι οποίοι είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον Σαμαρά και την παρέα του υπό τον φόβο εξόδου από το ευρώ. Μα δεν μπορείτε να καταλάβετε πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ξανά ξεκινήσει η μηχανή που λέγετε Ελλάδα;
Πως ότι και να γίνει, όποιος και να ανέβει στην εξουσία, στο τέλος θα μας βγάλει από ευρώ; Αυτή είναι η λογική σειρά σε αυτή την αμαξοστοιχία που λέγετε Ελλάς!

Δείτε τι σας λέγαμε εδώ και πολύ πολύ καιρό:
Τώρα λοιπόν η κυβέρνηση μας λέει πως δεν αποκλείει την περίπτωση να γίνουν οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και σε συντάξεις ενώ πριν τις εκλογές δεσμευόταν πως δεν κάνει τίποτα από όλα αυτά.
Στόχος της κυβέρνησης είναι να μην υπάρξουν νέες οριζόντιες περικοπές, αλλά δεν ξέρουμε αν θα το πετύχουμε, σχολίασε ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος μετά τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα με τον πρωθυπουργό.
Φάτε λοιπόν τώρα στο κεφάλι αφού τους θέλατε για κυβέρνηση. Και το θέμα είναι πως για σχεδόν 2 εκατομμύρια ανεγκέφαλους, την πληρώνουμε και όλοι οι άλλοι...

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item