Τις παπαριές σας περί επαναδιαπραγμάτευσης καλύτερα να τις αφήσετε...

Άρχισαν τα γνωστά καραγκιοζιλίκια τα οποία πριν κάμποσο καιρό τα έκανε και ο Γιωργάκης και τότε τον έλεγαν χαζό και τρελό! Μετά λ...


Άρχισαν τα γνωστά καραγκιοζιλίκια τα οποία πριν κάμποσο καιρό τα έκανε και ο Γιωργάκης και τότε τον έλεγαν χαζό και τρελό!

Μετά λοιπόν από τις μεγάλες υποσχέσεις για επαναδιαπραγμάτευση και δεν ξέρω και 'γω τι άλλο, τώρα ο κ. Στουρνάρας, ο αγαπητός μας υπουργός Οικονομικών, μας λέει πως στην ουσία μας έσωσε που δεν έθεσε θέμα επιμήκυνσης γιατί αλλιώς θα είχε πέσει η κυβέρνηση.

Βρε τις μας λες;;; Μήπως θες να σου στήσουμε και κανένα χρυσελεφάντινο άγαλμα στην πλατεία Συντάγματος, έτσι για να ξέρει ο κόσμος τι "τεράστιες" θυσίες έκανες για εμάς τους απλούς θνητούς;

Όπως λέει η "Real News" ο Στουρνάρας φέρετε να είπε στους τρεις πολιτικούς αρχηγούς την επομένη του Eurogroup πως θα είχε πέσει η κυβέρνηση αν έθετε τώρα το θέμα της επιμήκυνσης του προγράμματος στους εταίρους μας.

«Σκέφτεστε να είχαμε μια επίσημη δημόσια άρνηση στο Eurogroup για την επιμήκυνση του προγράμματος; Τι θα λέγαμε στον κόσμο; Ότι διαπραγματευτήκαμε και αποτύχαμε; Θα είχε πέσει ήδη η κυβέρνηση....».
Ποια διαπραγμάτευση κ. Στουρνάρα;;; Το γνωστό "πόκερ" που παίζεται όλο και πιο συχνά στις πλάτες εκατομμυρίων Ελλήνων και το μόνο που κάνετε είναι να λέτε σε όλα ΝΑΙ;;;
Αυτές είναι οι διάσημες διαπραγματεύσεις σας; Γιατί αν είναι κάπως έτσι (που είμαστε σίγουροι, άχνα δεν βγάζετε μπροστά στο μαντρόσκυλο την Μέρκελ), τότε να τα δώσουμε μια όλα και να πατήσουμε το κουμπάκι της επανεκκίνησης μια ώρα αρχύτερα για να τελειώνουμε πια με αυτή τη φαρσοκωμωδία.
Μάλιστα, ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να μετέφερε στους κυρίους Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη και την προειδοποίηση που του απηύθυνε ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ, ο οποίος πριν ξεκινήσει η σύνοδος του είπε να μην διανοηθεί να θέσει θέμα επιμήκυνσης γιατί θα πάρει αρνητική απάντηση.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item