Ο Τσοχατζόπουλος καταγγέλλει τον ανακριτή για ανήθικες τακτικές

Η αλήθεια είναι πως δεν θα μας φαίνονταν παράξενο να συνέβαινε κάτι τέτοιο, να δίνουν δηλαδή οι ύποπτοι για την υπόθεση του Τσοχατζόπο...


Η αλήθεια είναι πως δεν θα μας φαίνονταν παράξενο να συνέβαινε κάτι τέτοιο, να δίνουν δηλαδή οι ύποπτοι για την υπόθεση του Τσοχατζόπουλου στοιχεία εναντίον του για να την σκαπουλάρουν οι ίδιοι, αλλά το θέμα είναι για πόσο ο Άκης θα καλύπτει τους "γνωστούς-άγνωστους" που όλοι ξέρουμε αλλά κανείς δεν τολμάει να μιλήσει...

Με ανακοίνωση του ο "αγαπημένος" μας Άκης καταγγέλλει πως οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεσή του προκειμένου να μην προφυλακιστούν,ανταλλάσουν την ελευθερία τους με κατηγορίες εναντίον του.

«Η ανακριτική Αρχή επιχείρησε συστηματικά μέχρι σήμερα συναλλαγή με κάποιους από τους εμπλεκομένους στην υπόθεση, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η μη προφυλάκισή τους.

Η ίδια πρακτική φαίνεται ότι συνεχίζεται και σήμερα, προϊόν της οποίας είναι και όσα ακούγονται απόψε.

Καταγγέλλω ως εκ τούτου αυτή την παράνομη και ανήθικη τακτική του ανακριτή που συναλλάσσεται στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας με όσους ενδίδουν στις προτάσεις του».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item