Δεν λέει να τα παρατήσει και να φύγει ο προδότης ο Παπανδρέου

Αντί να ευχαριστεί που όλοι οι όμοιοι του κατάφεραν να τον βγάλουν σιγά σιγά από το προσκήνιο χωρίς κανένα ράμα για την γούνα του και ...


Αντί να ευχαριστεί που όλοι οι όμοιοι του κατάφεραν να τον βγάλουν σιγά σιγά από το προσκήνιο χωρίς κανένα ράμα για την γούνα του και χωρίς κανέναν ειδικό δικαστήριο από το οποίο θα έπρεπε όχι απλά να πάει αλλά και να διωχθεί σαν προδότης χώρας.

Αντιθέτως λοιπόν συνεχίζει να επεμβαίνει σε αυτόν τον ταλαιπωρημένο τόπο και δεν λέει να κοπάσει. Η συμβουλή μας είναι να σταματήσει να επεμβαίνει και να θυμάται ένα πράγμα: Θα την πληρώσεις πολύ άσχημα μια μέρα. Μπορεί να ακούγετε λίγο ουτοπικό αυτή τη στιγμή αλλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα πληρώσεις!

Λέει λοιπόν πως δεν κατάφερε να πετύχει αυτά που ήθελε γιατί οι αγορές και η πολιτική ελίτ της χώρας δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί το μεταρρυθμιστικό σχέδιο της χώρας.

Έλα ρε μεγάλε. Τώρα το κατάλαβες; Αφού και εσύ ήσουν μέρος αυτού του κατεστημένου που έχει εγκλωβίσει την χώρα μας στα δίχτυα της και μας ρουφάνε σιγά σιγά.
Εσύ ήσουν το πρόσωπο ο οποίος μιλούσε καιρό πριν μπει η Ελλάδα στο ΔΝΤ καθώς και εσύ ήσουν αυτός ο οποίος μας έβαλε σε αυτήν την παγίδα. Το όνομα σου δεν πρόκειται να γραφτεί σε κανένα θετικό βήμα για την Ελλάδα και σε κανένα μυαλό στην Ελλάδα και αλλού. Δεν θα υπάρξει κανένας ανδριάντας που να σε τιμά παρ'όλες τις πλάτες που έχεις από πίσω σου...

Ο Γιωργάκης, μιλώντας για την καταστροφική του θητεία, υπογράμμισε ότι όταν ανέλαβε το 2009 την πρωθυπουργία είχε ένα όραμα για μια διαφορετική Ελλάδα. «Είδαμε, την ανάγκη να προωθήσουμε μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, γιατί ξέραμε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα με μεγάλες δυνατότητες, αλλά ήταν και μια χώρα όπου επικρατούσε η κακοδιαχείριση. Ήταν ένα κράτος χωρίς διάφανη λειτουργία και με μια πολιτική ελίτ, που συχνά ήταν σε μια σχέση διαπλοκής με το καταστημένο που δεν ήθελε στην Ελλάδα αλλαγές, δικαιοσύνη, ισότητα και να αναπτυχθούν οι πραγματικές δυνατότητες που έχει η χώρα και οι πολίτες της».

Ο πρώην πρωθυπουργός, υποστήριξε, ότι είχε όλες αυτές τις αλλαγές ως προτεραιότητα, αλλά αναγκάστηκε να χειριστεί αμέσως τη δημοσιονομική κρίση και να αντιμετωπίσει την πιθανότητα της χρεοκοπίας ή ακόμη και την έξοδο από το ευρώ και δήλωσε περήφανος για το γεγονός ότι όχι μόνο η κυβέρνησή του, αλλά και οι πολίτες με τις θυσίες τους, κατάφεραν να αποφύγουν αυτή την καταστροφή.

Δεν πειράζει Γιωργάκη...Εσένα σε έφαγε το καθεστώς και ο καπιταλισμός!
Εσύ είσαι μεγάλος σοσια-ληστής και όραμα!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item