Ετοιμαστείτε και για νέα μείωση του κατώτατου μισθού

Η πληροφορία που κυκλοφορεί από τις αρχές της εβδομάδας στα γραφεία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης δεν επιβεβαιώνετα...


Η πληροφορία που κυκλοφορεί από τις αρχές της εβδομάδας στα γραφεία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη. Υπάρχουν μόνο «γενικόλογες» πληροφορίες που θέλουν, σε τεχνικό επίπεδο να έχει ήδη γίνει κρούση, ώστε να προετοιμαστεί η ελληνική πλευρά έναντι πιέσεων, ακόμη και για περαιτέρω μείωση των κατώτατων μισθών από 58ο ευρώ μικτά που είναι σήμερα σε 450 ευρώ μικτά που αντιστοιχούν σε 390 ευρώ «καθαρά».

Η απόλυτη ξεφτίλα και σημάδι του σάπιου συστήματος για το δήθεν παραμύθι της ανταγωνιστικότητας στις Βαλκανικές χώρες!
Επειδή αυτή θέλουν να είμαστε ανταγωνιστικοί θα φτάσουμε σε μισθούς Βουλγαρίας και Αλβανίας!


Με αυτό το ποσό λοιπόν το οποίο μετά βίας θα φτάνει για να ξεπληρώσει μια οικογένεια το ενοίκιο για το σπίτι τους!
Τόσο αχρείοι είναι...
Όλες οι υποσχέσεις πως δεν θα γίνουν μειώσεις κτλ, θα γίνουν γαργάρα μπροστά στον "τεράστιο" κίνδυνο να βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη.


Να βγούμε κύριοι από την ευρωζώνη και να κόψουμε καινούργιο δικό μας νόμισμα. Ναι θα περάσουμε πολύ δύσκολα τον πρώτο χρόνο -λες και τώρα τα περνάμε μέλι-γάλα με τους παλιοχαφιέδες- αλλά έπειτα η οικονομία θα αρχίζει να ανακάμπτει και μαζί και όλοι οι πολίτες της χώρας!Η ιδέα δεν είναι καινούργια, έχει τεθεί αρκετές φορές από την Τρόικα κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων με τις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου και μένει να ξεκαθαριστεί, τι εννοεί η Τρόικα όταν κάνει λόγο για ανταγωνιστικούς όρους με τις βαλκανικές χώρες και τι εννοεί η κυβέρνηση, μέσω του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, όταν ρίχνει στο τραπέζι μια αντίστοιχη πρόταση, με την επισήμανση ότι θα υπάρχει σεβασμός των εργασιακών δικαιωμάτων...

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item