Οι προεκλογικές υποσχέσεις μας τελείωσαν - Ώρα για περικοπές!

Έχω ακούσει όλων των ειδών τις δικαιολογίες για ποιο λόγο ψήφισαν ΝΔ (ναι και δεν ντρέπονταν κιόλας να μου το πουν). Από την πιο γελοί...


Έχω ακούσει όλων των ειδών τις δικαιολογίες για ποιο λόγο ψήφισαν ΝΔ (ναι και δεν ντρέπονταν κιόλας να μου το πουν). Από την πιο γελοία μέχρι του τύπου:

-Ψηφίσαμε γιατί μας έβαλαν το εγγονό, τον ανιψιό, τον μπατζανάκη και δεν ξέρω και εγώ ποιον άλλο στο Δημόσιο και έπρεπε να ανταποδώσουμε την χάρη.
- Τους ψηφίσαμε γιατί μόνο ο Σαμαράς θα μας κρατούσε στο ευρώ!!!
Ναι το άκουσα και αυτό. Μου είπε δηλαδή ένας άνθρωπος ηλικίας 45 χρόνων πως επειδή φοβήθηκε πως με τον Τσίπρα θα βγούμε από το ευρώ αναγκάστηκε να ψηφίσει ΝΔ.

Λες και δεν ξέρουν πως μια μεγάλη πτυχή της καταστροφής μας είναι και η είσοδος μας στο ευρώ και η προσπάθεια μας να ονομαστούμε Ευρω-πέοι (με όλη την σημασία της λέξης).

Έτσι λοιπόν αφού καταφέρατε να βγάλετε για ακόμη μια φορά το σάπιο καθεστώς και τις υποσχέσεις τους (που κατά βάθος ξέρετε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τις πραγματοποιήσουν), αφού δεν θα τις κάνουν πραγματικότητα στο τέλος, σας βλέπω όλους από Σεπτέμβρη -αφού γυρίσετε φυσικά από τις διακοπές γιατί δεν γίνεται να βγαίνεις να φωνάζεις χωρίς μαύρισμα- να βγαίνετε για ακόμη μια φορά στο Σύνταγμα και να μουτζώνετε και το βραδάκι να μαζεύεστε όλα μαζί τα παρεάκια και να παίζετε με τις κιθάρες σας, πίνοντας τις μπύρες σας!

ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Δείτε τώρα μερικές από τις προεκλογικές υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρήσουν αν και εμείς σας είχαμε προειδοποιήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, πριν τις εκλογές ακόμα.

Είχαν πει πως το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ θα σταματήσει και θα απαγκιστρωθεί από αυτό.Φυσικά και δεν έγινε κάτι τέτοιο. Το μόνο θετικό ήταν η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας το οποίο αποφάσισε πως είναι αντισυνταγματικό να κόβεται το ρεύμα. Ως εκεί όμως...

28 και 29 του μήνα θα αρχίσουν να αποστέλλονται με τους λογαριασμούς τα γαμισιάτικα της κυβέρνησης με κάποιες "μικρές διαφορές" αυτή τη φορά.

Δεν θα προβλέπεται διακοπή ρεύματος για όσους δεν πληρώσουν το χαράτσι όμως η οφειλή θα μεταβιβάζεται στην εφορία και θα αντιμετωπίζεται ως οφειλή προς το Δημόσιο.

Η εφορία θα έχει δηλαδή του δικαίωμα να προβαίνει σε κατασχέσεις εισοδημάτων (μισθών, συντάξεων, ενοικίων κλπ) ή κινητών περιουσιακών στοιχείων.
Η μόνη παραχώρηση είναι η εξόφληση ( όπως και πέρυσι) σε πέντε δόσεις.

Οι φορολογούμενοι δηλαδή θα έχουν στη διάθεσή τους 10 μήνες, αφού η εξόφληση θα γίνει σε διμηνιαίες δόσεις, από το τέλος του μήνα και μέχρι τον Απρίλιο δηλαδή.

Το τέλος θα μπορεί να εξοφλιθεί χωριστά από τον λογαριασμό ρεύματος. Ο πολίτης δηλαδή θα έχει τη δυνατότητα να εξοφλίσει μόνο το ρεύμα και σε δεύτερο χρόνο το χαράτσι.

Μια άλλη μεγαλεπήβολη υπόσχεση που φυσικά δεν θα τηρηθεί είναι η αποκατάσταση των πολυτεκνικών επιδομάτων και των επιδομάτων πρόνοιας.

Αντίθετα όχι μόνο δεν τα αποκαταστήσουν αλλά θα τα πετσοκόψουν ακόμη περισσότερο λες και άμα κόψουμε κάποια εκατομμύρια από τους πολύτεκνους θα σώσουμε την Ελλάδα...

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει και αυτό να το έχετε στο μυαλό σας εσείς οι οποίοι βοηθήσατε να πάρει την εξουσία ξανά αυτό το καθεστώς...

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item